Miközben évek óta azon küzdenek az állam illetékes, kézivezérelt intézményei, hogy valahogyan betiltsák - lehetőleg végérvényesen - az Orbán Viktor nevű egyén háza előtti-körülötti demonstrációkat, itt a nap, a hét, az év híre by Magyar Narancs: egy olyan arab befektető vette meg az Orbán Cinege utc

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@eszegfu: A sok "becsületes, törvénytisztelő" vagyonosnak küldök kettőt az alábbiból. Egyet a hátsójukba, egyet a kezükbe, hogy tudják, mi feszül a hátsójukban.

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s261x260/14611100_10207184245661380_5696682591886013023_n.jpg?oh=bd631ecb6a27d9d1ecf8abce11d52b34&oe=58689786
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Miért lepődnénk meg.

Bushék a bin Laden családdal boltoltak.
Érdekes módon szept. 11. előtti nap 200 bin Laden rokont menekítettek ki Amerikából, Főleg Texas állaűmból.
Ahol a Bush család is élt.
Sőt a Zapata Oil is közös buli volt.
quadrocopter
G.W., Bush:

"1977-ben megalapította az Arbusto Energy olajipari céget, amelynek indulótőkéjének egy részét a bin Laden család biztosította, ami miatt évekkel később sok politikai támadás érte Busht. "

Tehát 1977-ben és nem 2001 után!
quadrocopter
@Mirabilis: Ááááá...dehogy, amelyik pénzes Al-Kaida támogató bevásárolta magát Hibbantiszténban, az egyszerűen nem lehet veszélyes, csak a nicstelen menekült a veszélyes, aki nem támogatta a teroroszervezetet!
eszegfu
@quadrocopter: Ez egyenesen következik abból az "elvből", hogy egy ember annyit ér, amennyije van! Sőt, ha vagyonos, akkor már biztos, hogy "becsületesen", törvényt tisztelően él!
kkalman
@eszegfu: A sok "becsületes, törvénytisztelő" vagyonosnak küldök kettőt az alábbiból. Egyet a hátsójukba, egyet a kezükbe, hogy tudják, mi feszül a hátsójukban.

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s261x260/14611100_10207184245661380_5696682591886013023_n.jpg?oh=bd631ecb6a27d9d1ecf8abce11d52b34&oe=58689786
Cefi
@quadrocopter: @eszegfu: @Mirabilis: Sziasztok! Több szalonnás hírt nem lehet felrakni. Miután több beküldést is letiltottak, írtam a szerknek. Hetek alatt sem sikerült válaszolniuk. És nem egyszer. Ezután inkább kitiltottak. Továbbá megoldották, hogy ne is lehessen beküldeni. Demokrácia, sajtó és véleménnyilvánítási szabadság?
quadrocopter
@Cefi: Reggel még sikerült a Népszavából. Talán valamelyik érzékeny parazita gengszter sírta el magát, vagy fenyegetőzött, ahhoz nagyon értenek a szarháziak!
eszegfu
@Cefi: 20:55 Ezzel valóban gátolja a demokráciát,és a szabad sajtó és véleménnyilvánitást, de azt nem tudja megszabni, hogy mikor és hányszor olvasom el a szalonnás cikkeket! Nem gondoltam azt sem, hogy valaha is korlátoznák ezt az oldalt is!?
Cefi
@eszegfu: Lassan már semmi nem lesz a nép és a többség kezében. Félek, 2018 őszén égni fog az ország. Szomorú vagyok.
eszegfu
@Cefi: Pár perccel ezelőtt volt egy cim a friss hirek között: "Remélem fönt is hallják", de megnyitni nem lehetett, sőt már el is tünt... Engem sem tölt el örömmel.:((
Pálinkafőző Rézüst
@Cefi: @eszegfu: sajnos fidesz érdekeltségű csoport vette meg a propellert néhány hónapja. És ez meg is látszik... :((
Grafix69
Nem tudom megérteni mi a picsát nem lehet ezeken a dolgokon érteni? Lopnak ,jogszabályokat hoznak ha nem elegendő a törvényi lopás palástja. Mit nem lehet ezekből érteni , nézzétek meg miket tettek zsebre. Nemzeti Együttműködés , ja na , hát hányni kell tőle . Az egész politika , az abban résztvevők mind bűnözők . Tolvaj parlament és tolvaj kormány , hazug bűnözők egymásba kapaszkodott rétege. Választottunk , ezeket és ezek megölnek bennünket . Ilyen semmirekellő banda , ilyen semmire nem méltó parlamentje ennek az országnak még sosem volt .Út a katasztrófába . Garancia rá a mostani gazdagok.
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: már alig van igazi politikai hír. Igazi pletykalap lett.
bencemacska
@Cefi: tegnap, 20:55
Új tulajdonos van itt is! Bekövetkezett, amitől tartottunk.
Újabb pofon a sajtószabadságnak!!!
eszegfu
@bencemacska: @Cefi: Én rákerestem a Cégbirósági adatoknál, de még mindig csak az látszik: 2 magánszemély a tulajdonos...
Cefi
@eszegfu: De azok barnanyelvűek. Esetleg már hallottad a stróman szót? :-))
eszegfu
@Cefi: Nem tudom mit jelent a "stróman"!:)) Szellemi "fejlődésemben" csak a "d" betünél tartok!:)) Én csak objektiv akarok lenni, és ez is hozzátartozik az "igazsághoz"! A tulajdonos 2 magánszemély 2013. óta és hogy kik ők, fogalmam sincs, lehetnek akár "barnanyelvüek" is. Csak a tényt tudattam Veletek: nincs papir szerint változás a tulajdonosi körben.
Cefi
@eszegfu: Sok cégnél nincs tulajdonosváltás. Csak Nemzeti lett.
eszegfu
@Cefi: 8:25 A mi "istenünk" utjai kifürkészhetetlenek...valóban nem tudom: mi az, ami még nem lett "nemzeti" előtagu, illetve mi az amit még nem "államositottak"?!
quadrocopter
@eszegfu: 4
( Látod, ,hogy kussol a nagy arcu Szókfosó, ha rajtaütnek és ellenőrzik a hazugságait!)
karma1
Van 1 szomoru hirem. Sajnos, a kifele torteno kommunikacioja a torpenek nagyon jo, a hetvegen talalkoztam egy emberrel, akit nagyon erdekel a nemzetkozi politika, igy orban is es az o intezkedesei. Sajnos meg a BBC is nagyformatumu politikusnak tartja, aki megtalalta a megoldast a menekultkerdesre. Aztan leultem az illetovel nehany orara beszelgetni. A vegen nem kapott levegot, mert a ferjem a szemelyes tapasztalataval is alatamasztotta az elmondottakat. Az illeto holland bevandorlok leszarmazottja, tisztaban van Europa jelenlegi helyzetevel. Most mar Magyarorszageval is. Amikor a Nepszabi bezarasarol es annak a modjarol beszeltem neki, elkezdte tagadolag ingatni a fejet, hogy ez nem lehet igaz, ez jogallamban nem tortenhet meg igy. A kovetkezo mondata az volt: " es az emberek legalabb ragyujtottak a hazat? Kimentek azonnal tuntetni? " szoval ennyi.
eszegfu
@quadrocopter: Mintha egy másik cikknél is rákezdett volna -- remélem nem keverem! -- de ott ujra válaszoltál...
quadrocopter
@eszegfu: Látod, be lehet fogni a hazug pofáját, csak rá kell ellenőrizni, rögtön félreugat, ha megfogod!
bencemacska
@eszegfu: ma, 08:05

Én csak azt tudom, hogy nemrégiben megjelent itt egy közlemény, hogy újra kell regisztrálni, mert egy új csoport tulajdonába került a Propeller. persze a dátum lejárt, és nem történt semmi.
Később állandóan egy olyan ablak ugrott fel, hogy elfogadom-e az új szabályzatot. Gondoltam, hogy ha ezzel megúszom a regisztráció ismétlését, akkor elfogadom. azóta csend van e téren.
Lehet, hogy nem is jött létre az üzlet?
Most nem szólítanak fel! Én csak úgy lapulva, félve várom a változást!!!
eszegfu
@bencemacska: Én is e felszólitó után töltöttem ki "rendesen" az adatlapomat -- mert emlékezem szerint ez is egy feltétel volt -- és elfogadtam az uj szabályzatot. Valóban azóta csend van! Sőt az "ujak"-nak is tök üres az adatlapjuk! Nem tudom mások hogy vannak vele, de a mai világban a nevedet adni egy olyan tulajdonhoz, amihez semmi közöd sincs (vagyis strómannak lenni) én bizony nem vállalnám be. Itt természetesen csak a hozzám hasonló "kisemberek"-ről beszélek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.