Liszkay Gábor, a kormánypárti Magyar Idők tulajdonosa és Mészáros Lőrinc újonnan alapított közös cége hamarosan megveheti a Mediaworks-öt - írja a Népszavára hivatkozva a Mandiner. Eszerint a Magyar Nemzet egykori főszerkesztője, aki mára a deklaráltan kormánylap tulajdonosa, és Mészáros Lőrinc a felcsúti gázszerelőből lett milliárdos közös céget alapított, és ők szeretnék megvenni a Mediaworks-öt. Az ellenzéki lap úgy tudja, hogy Liszkaynak szánt szándéka feltámasztani a Népszabadságot, ám az újraélesztett lap már jobboldali beállítottságú lenne. Állítólag a Magyar Idők kiadójánál már meg is van azoknak listája, akiket átvennének a mostani szerkesztőségből. A Népszava azt is tudni véli, hogy egy ilyen tranzakciót követően az új tulajdonosok nem csoportos leépítés keretében szabadulnának meg azoktól az újságíróktól, akik munkájára nem tartanának igényt, hanem egyenként állapodnának meg mindenkivel. Korábban több alkalommal is fölrepült a hír, miszerint a milliárdos...

Forrás: dailyszeged.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
És a " kormánynak" semmi köze az egészhez! Ha ez így van akkor már,nem kell azt mondani én, mi ,sohasem hazudunk?
verőce21
A kormánynak semmi köze az egészhez! Már megírtam itt egy hete, hogy "Barátunk és üzlettársunk M.L. majd rendezi a lap további sorsát".
simmering73
Én nem azt mondom, hogy az amerikai Népszavánál Nostradamusok írnak, de ez már október 8.-án olvasható náluk.
"Nagyon egyszerű, hogy mi áll a háttérben. Orbán két lépésben szerezte meg a lapot, azzal a szándékkal, hogy kinyírja. A Mediaworks Zrt. "Mészáros Lőrinc", vagyis Orbán Viktor kezébe kerül, de mielőtt ezt formálisan közölnék, nyilván a belső megállapodás értelmében, a Népszabadság kivégzését még a Mediaworks-re bízták. A piszkos munkát végezzék el ők, mielőtt átveszi a tényleges tulajdonos, "Mészáros" valamelyik cége."
nepszava.us/blogs/news/kivegeztek-a-nepszabadsagot
korell
A ormánynak szeme mindent lát, keze mindenhova elér, és mindenről tud.
Mindek ide Népszabadság? Egyáltalán szabadság? Meg nép?
Fölösleges dolgok ezek mind.

Majd ők megmondják mi a fontos. Olvasni az ő szép sikereiket, boldogságukat, okosságukat, megvédésüket, jó életüket. Tudatva, hogy ha más ilyen "ügyes" és "szorgalmas" talpnyaló lesz, majd ők is megokosodnak.
Azt hiszitek, az majd megment, ha nem olvassátok a kormány lapjait? Dehogynem olvassátok. Abból szemezget a propi is, ami van.
Nessy
Orwell a jövőbe látott! (1984) A "gyűlölet félóra" már megvan, a történelem átírása megvan, már csak a gondolat rendőrség hiányzik. Nem baj, az is lesz nem sokára.
Macskaszem
Mihelyt a csúti Lőrié lesz a lap, már nem is lesz ráfizetéses, még a bolsilibsik is veszik, mint a cukrot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.