Négy afgán, illetve szomáliai állampolgárságú, menekültügyi eljárás alatt álló férfi összeverekedett csütörtök hajnalban a bicskei nyílt befogadóállomás területén – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A verekedőket a befogadóállomás biztonsági szolgálatának munkatársai szétválasztották. A mentők egy afgán és egy szomáliai állampolgárt kórházba vittek – írták.

A bicskei rendőrkapitányság súlyos testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Én hagytam volna őket tovább integrálódni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@levarosbukta: na ezt a számból vetted ki!
Veleda
Egy afgán meg a szomáliai. A két értelmes ember. Gondolom, nem a májkrémes kenyéren vesztek össze.
keresztapa
. A rózsakert szép, a gazzal, szaros vödörrel dúsított rózsakert nem szép.A kultúrák szépsége abban a homogenitásban rejlik, hogy egymástól elkülönülve hoznak létre csodálni való zárványokat. Hihetetlen paradoxon, hogy egy kultúra akkor szép, ha elkülönül a másik kultúrától és ezzel homogénné válik. Abban viszont semmi szépséget nem látok, hogy engem az indiai taxis visz el a rendőrségre, ahol a néger rendőr előtt feljelenthetem a hangoskodó pakisztáni szomszédot, aki folyton a pastu haverjával üvöltözik, mert az egyiknek a kölke szunnita, a másiknak a kölke meg siíta és mind a két pokolfajzatot egy szemeteszsákba öltözött nőnek kell tanítani, hogy a kecskeszomorítók az én országomban ne legyenek az érzéseikben megsértve. Aki ebben szépséget lát, az kezeltesse magát ipari árammal, vagy költözzön le Tarnabodra szépséget látni.
alterego56
Mindet kitoloncolni. Van itt is elég vaddisznó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.