A gimnazisták 1956-os forradalomról alkotott véleménye sokszor hárító, de ez kifejezetten egészséges reakciónak tűnik, ha belegondolunk abba, hogy milyen képet adtunk nekik a forradalomról mi, felnőttek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Talán ha tisztességesen , torzítás nélkül elmondanák a teljes igazságot a fiataloknak 56 ról ,más lenne a véleményük!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Egy lónak is normálisabb pofája van mint ennek a pichának!!!A szemei tiszta pöttyösseggű matolcsi!!!
quadrocopter
@dr. prédikátor: Azt nem lehet, mert akkor beszélni kellene a felkoncolásokról, a köztörvényes bűnözők kiengedéséről is és néhány volt nyilas szereplőről is.
dr. prédikátor
@quadrocopter: Hát erre gondoltam és is!!!volt szerencsém a saját bőrömön átélni egy s két dolgot!!! Sok mindent láttam és átéltem!!!
Eriksson
Emlékszem, hogy '56 után még beszélni sem lehetett a témáról, hogy vajon forradalom volt-e vagy ellenforradalom volt-e az eseménysorozat. Ismertem embereket, akik a barikád két oldalán álltak. Egy részük karhatalmista volt, a másik részük a lázadókkal tartott. Negyven év távlatából sem voltak hajlandók beszélni az akkori történésekről, de az látszott, hogy mérhetetlenül gyűlölték egymást, még akkor is.
Hellcat
Én biztos azt mondanám, hogy Mindenki töltse szépen megemlékezéssel 23.át. Vigyen virágot egy emlékműhöz. látogasson el múzeumba...a pénzt amit egy ilyen rendezvényre szántunk volna abból meg támogatunk valami iskolát, vagy étel osztás akármi. már ha én lennék a m.e.
nem ám ez hogy 13 milliárdot elbaszunk így.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.