Mert anarchistákat szólított fel rendzavarásra. "rendzavarásra készül Juhász P. politikus felívására egy kis párt maroknyi tábora. Okt. 23-án, a Kossuth téren ünnepel az ország - nem párt, hanem állami rendezvény keretében. Az anarchisták rendzavarásra való felhívása, már az előkészület stádiumában is bűncselekménynek számít, ugyanis nem kizárható összetűzés az ünneplők és a rendzavarók között. A Honfoglalás egyesület ezért az Országos Rendőr-főkapitány Úrhoz fordult írásban, kérve, hogy a legnagyobb civil- és egyenruhás rendőri erőkkel akadályozzák meg az esetleges tragikus - véres eseményeket, már a térre se engedjék be Juhász Péter csoportját. Kértük azt is, hogy helyezzék előzetes letartóztatásba a rendzavarásra felhívó Juhász Pétert - megelőzendő a legrosszabbak bekövetkezését. Lengyelország államfője lesz a vendégünk, nem lehet megengedni, hogy felelőtlen alakok lejárassák hazánkat. Méltóságteljesen, nyugalomban akarjuk ünnepelni az 56-os Forradalom és Szabadságharc...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
1000 darab potyasíp ekkora fosást okoz a nyalás 2000-éknél?
Ne menjetek tapsikolni az idiótának és akkor nincs veszélyben a testike épségecske!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
A Hasmenés 2000 magyarul mondva azt kéri a rendőrségtől, hogy térre csak érvényes Fidesz-tagkönyvvel ill. Kubatov-igazolvánnyal lehessen belépni...
Ludmilla
mégis vicces,hogy egy társaság ilyenre kéri a rendőrséget a nemzeti ünnep előtt...Azokat nem kellene őrizetbe venni,akik orbán parancsára vidékről buszokkal érkeznek?mit akar a vekkeres idióta?
eugen4402
@nemkati: Szabad. De csak addig, amíg majd kiderül, hogy két dudás egy csárdában nem fér meg... Addig gyakoroljuk az új szlogent: "magyar - kazah jóbarát, megosztja... mit is?"
Béla333
Ezek már el is követték a rendbontást, tojás dobálók zavarták meg a nemzeti ünnepet, mégsem vettek őrizetbe senkit!:
www.youtube.com/watch?v=H5xQnMMwI3M

Remélem nem lesz olyan beszari az akár itt is folyton háborgó komment csapat, hogy az ilyen aljas uszítás, riogatás miatt megijedjenek.
Kint találkozunk 23-án du.3-kor!
Itt az idő fölkelni a fotelből!!!
solidedge
Marhára nem tetszik a jobboldalnak a demokrácia. Igaz azon keretek között nem tudnának hatalmon maradni. Elnyomni, megfélemlíteni, lecsukni. Előbb-utóbb Rákosi tiszteletbeli alapítótag lesz a Fidesznél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.