Vérző fejjel sípolt a Kossuth téren Ungváry Krisztián, akit az elmondása szerint megvertek.

A youtube-ra feltöltött felvételen azt mondja,

A demokráciában elmondhatom a véleményemet az utcán, az nem vita, hogy engem megvernek a véleményemért

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Rohadt szemetek!!! - ez a demokrácia??? - inkább diktatúra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anka
Rohadt szemetek!!! - ez a demokrácia??? - inkább diktatúra!
cs.n.
@krumpli: Olyan vicces, ha megvernek egy történészt? Vagy bárkit? Sekélyes humorérzéked lehet.
anka
@cs.n.: - csak nézz az avatárjára az megmond mindent! - neki tetszik a diktatúra! - biztos van neki miért a nyaloncok közt tetszelegni!
quadrocopter
Egy gengszterhorda által biztosított véleményszabadság így néz ki!
justhpeter
Ahogy rosszabbodik az ország helyzete a nyaloncok is egyre több ellenséget látnak.
advocat
Mindig csak a jobboldal verekszik? Persze, ha a bal ütne ("rendőrterror"? mit is mondott erről a "baloldal" hires megmondója, Boros Péter??? egy pár éve), akkor jönnek a jogvédők, meg az törvényi kegyelem.
egyvandor
Mélyek nemzthy-keresztény érzelmek. Meg kell védeni a hazát, Európát, avilágot a nem tetszésüknek hangot adó sípoló terroristáktól.
A kőfelszedés, kukagyújtogatás, rendőrök ellen elkövetett brutalitást helyeslők nem bírják elviselni, ha volt besúgó istenkirályukat valakik kifütyülik.
Bringás
Na figyelj gyökér! A sípolás nem vélemény, hanem erőszakos uszítás!
quadrocopter
@Bringás: A te szűkre szabott ismereteid és fogalomzavaraid szerint, olvasgass e tárgyban jogászokat!
Mézike
@Bringás: Ja mert 10 éve a gyújtogatás , rombolás az vélemény volt...
perfekt
Háát ez a szabadság--odament a pofonokért.Pedig csak a szabálytalanságokat fújta le.Így járt sajnos.
Csizmás Kond
...szerintem a síppal szúrta meg a szemét...
solidedge
Zene volt a Fideszesek fülének amikor a fütty Gyurcsánynak szólt. Most valahogy sértette a fülüket pedig a fütty ugyanúgy szólt. Akkor a fütty szabadon szólhatott most meg a felbújtójukat hallgatók csürheként a tettlegességig süllyedtek. 56 forradalmi eszméinek ünneplése ÁVÓ-s módszerekkel.
Lepényleső
...és ez az,amit már szabadon megtehetnek a pribékek,tehát szabadság van.
Bringás
Az egyik okoskának le lett tolva a szakállas pofáján a síp! Teli tenyérrel egy erős tolás és már nyelte is! Szerénységem tiltja, hogy megnevezzem a hőstett elkövetőjét, aki a moslékzabáló provokátort helyre tette! :-)))))))))))))))
eszegfu
A sipolás bizony vélemény! A törvény sem tiltja! Csak az nem világos, hogy honnan veszik a bátorságot egyesek, hogy ők "igazságot" szolgáltatnak azzal: megverik a sipolókat. Milyen, vagy kinek az igazsága?! Láttam többek között olyan felvételeket, ahol dolgozó operatőrt inzultál egy idősebb férfi... mit szólt volna, ha a "szépszó" helyett -- az operatőr megkérte: ne bántsa a kameráját -- valaki a "stábból", vagy az ismerősök közül bemosott volna egyet, mert ezt érezte volna "igazságosnak"?! A "rendfenntartó erők" nem "emelték" ki az ellenzéki "hangadókat", akkor mire fel "intézkedtek" a fidesz szimpatizánsok?! Joguk, megbizatásuk, vagy minek az alapján?!
krumpli
@eszegfu: Igen meg szemkilövetés is volt... Ja nem ! Az egy másik kormány volt... :P
Csizmás Kond
@eszegfu: ...vélemény...és mit akartak kifejezni vele...hogy újból cocializmust akarnak ?
Just look my avatar
@krumpli: " Igen meg szemkilövetés is volt... Ja nem ! Az egy másik kormány volt..."

Bizony, másik kormány.
És másik, egy tuskókból és gyökerekből álló akkori ellenzéki tömeg is, akik autógyujtogatással, kődobálással, tankvezetéssel Kossuth téri kempingezéssel stb. tüntettek, szerintetek békésen, az ellen a másik kormány ellen!
És most ez a sípolás persze kiverte nálatok a biztosítékot, mert micsoda arrogáns, durva, mindenkit szétverő, megsebesítő sípolás volt ez azzal a tíz évvel ezelőtti "békés" tüntetéssel szemben.
-Nem kéne már ennyire szelektív emlékezetűnek lenned!
perfekt
@eszegfu: szia:A törvény sem engedi egy bejelentett ünnepi rendezvény megzavarását.Pártállástól függetlenül.Aki síppal,dobbal,nádi hegedűvel érkezett-az ennek az ünnepnek szentségét kente be canisz merda-val-és nem ,ahhoz jutott el kinek-portósan címezték.
Aki Én
@Bringás: @Csizmás Kond: Két beteg fasz. A gazdátok éppen azokról a hősökről beszél a pódiumon, akik el merték mondani a véleményüket, hangot mertek adni a rezsim ellen, és megemlíti azt is, hogy ezeknek a hősöknek mennyit köszönhetünk.
Erre jöttök ti, a hívei, és azokat kritizáljátok, nevettek a sérülésein, akik ma ugyan ezt teszik.
Teljesen jogosan, demokratikus jogaikkal élve kimennek az utcára.
Olyan mély sötét patkányok vagytok, hogy arra nincsenek szavak.
eszegfu
@Csizmás Kond: Könnyen lehet, hogy ujból szocializmust akarnak... én nem tudom. Azt tudom, hogy mindenkinek joga van -- nem törvénytelenül -- akár a fütyüléssel is, jelenleg a Fidesz kormánnyal kapcsolatos "nemtetszését" kifejezni. A másik "tábornak" viszont nincs joga "önbiráskodni", "igazságot" szolgáltatni. Ezt értem az esetleges forditott felállásban is! Miért... szerinted ez "normális" megoldása a dolgoknak?!
silber13
@Bringás: Erőszakos uszítás?? Hinnye, te tényleg hülye vagy!Ezek szerint a pályán a bíró, vagy a forgalmar irányító rendőr fütyülése eröszakos uszítás!?:-)))))))
Bringás
@silber13: Fütyöréssz a holokauszt emléknapon! Majd meglátjuk mi lesz veled!
Bringás
@Aki Én: A sötét patkányok ott fütyörésztek! Az egyik lenyelte a sípját, igaz némi segítség kellett a szakállas pofájának! Remélem sípolva szellent! :-)
Csizmás Kond
@eszegfu: ...nem kell túlzásba esni...nem táborok civakodtak csak egyének...hülye együgyű egyének ...mindkét oldalon.
Amúgy egymás tiszteletben tartása nem az ha kifütyüljük a másikat...mert fütyülni szabad de arra találjon olyan alkalmat ami nem egy nemzethez kötődő megemlékezés mert ezzel a viselkedéssel önmagát zárja ki a nemzetből.
krumpli
@Just look my avatar: Amíg ti nem teszitek ugyanezt, semmi sem fog változni ! Háromezer nyugger volt az ellenzéki tüntetésen, ami már a vicc kategória ! Ha ötven, százezren az utcán lesztek, akkor / lehet / valaki majd komolyan is vesz majd benneteket !
Bringás
@krumpli: Itt tobzódnak liberidiótáék, hogy Orbánt kergetnek és átveszik a hatalmat, mert csak ők demokratikusak! Erre összegyűlik az összefogott ellenzéki tüntetésen 3000 aggastyán!
Mik vagytok ti senkiháziak? Kormányváltók?
Egy plázában többen vannak zárás előtt! És volt pofájuk fütyülni? Pofán is vágták őket érte, most meg vinnyognak! Menjetek a holokauszt emléknapon fütyörészni! Megnézem hányan maradtok szabadlábon!
eszegfu
@perfekt: Elfogadom a véleményedet, de nem értek vele egyet. Emlékeim szerint egy összejövetel, ünnep megzavarásának az számit, ha erőszakosan, fizikailag történik. Ez a sip szerintem nem az a kategória... vagyis nem botokkal, palackokkal, vagy bármilyen fenyegetettséget előidéző tárggyal "zavarták" meg O.V. beszédét, ill. az ott lévőket. És ha már itt tartunk, akkor mi a véleményed a Fidesz szimpatizánsok "fizikailag is erőszakos" cselekedeteiről, akik saját kezükkel nyomták le a sipot az ellenzék száján és erre a szadista módszerre még büszkék is?
Just look my avatar
@krumpli: " Amíg ti nem teszitek ugyanezt, semmi sem fog változni !"

Értem!
Szóval az egyetlen megoldás a változásra, hogy a Ti értelmi szintetekre süllyedünk és belátogatunk a 8, vagy isten tudja hány Tv székházba, szétverjük a várost, autókat gyújtogatunk meg körbeszarjuk a Kossuth teret.
eszegfu
@Csizmás Kond: 9:31 Sok igazságod van! De itt már-már eljutunk a tyuk és a tojás "elmélethez"... melyik volt előbb?! Ki kivel bánt előbb tiszteletlenül?
Csizmás Kond
@eszegfu: Tyúk és tojás...a kakas az idősebb...:)...kivették a bordáját és lett a tyúk...:))
eszegfu
@krumpli: 8:55 Ez nem u.az a kategória! Ott kövekkel felszerelkezve ment az ellenzék az ünneplésre, itt meg sipokkal! Egyébként meg áruld el, hogy hány embernek lőtték ki 2006-ban a szemét szándékosan gumilövedékkel?! Itt az igen tisztelt "haverod" szándékosan "nyelette" le a sipot egy tüntetővel! Lehet, hogy előző életében itélet végrehajtó (hóhér) volt, mert még "élvezi" is.
krumpli
@Just look my avatar: Igen ! " A szabadság ott kezdődik, ahol véget ér a félelem ! "
silber13
@Bringás: Ez előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölési kisérlet, ahol te bűnsegéd voltál, vagy minimum felbújtó , aki ott volt a helyszínen! Ezért dutyi járhat! Tudod sunyi Szunyi?
Just look my avatar
@krumpli: " A szabadság ott kezdődik, ahol véget ér a félelem ! "

Szóval, tegnap a sípolás miatti félelmetek gátolta a szabadságérzeteteket és ezt még a Zsebnapóleon meséje sem tudta csillapítani a hívekben!
Nem kellett volna az elvakult híveknek a helyszinen tátott szájjal bámulniuk az ünnep alkalmából sűrű nyelvnyújtogatással díszített Grazdit.
Miért nem sétáltak el két-három utcával arrébb, ott üres utcákon hangosbemondóból hallgathatták volna a "nagy mesemondót", senkitől sem zavartatva?!
( ilyet is láttunk már, igaz, nem kimondottan a szabadságról szóló filmekben. )
krumpli
@Just look my avatar: Félreérted.
A bátorság nektek kell, talán vele együtt vinnétek valamire...
Szebb jövőt !
silber13
@krumpli: 09:57-re: Közhelyszótár. : és nem a Hernády - féle, hanem az "Antologia Humana"
Kutyuska
Szerintem a primitív, állatias, idegbeteg emberek "érvelnek" verekedéssel. Ez vonatkozik mindenkire, bármilyen pártállású is legyen.
Szánalmas, frusztrált, alsóbbrendű emberek ezek.
Just look my avatar
@krumpli: Ha jótanácsra lesz szükség, nem hinném, hogy azt pont "Dunyhás testvértől" fogjuk kérni.
kacsa0707
Értelmes gondolatok úgysem jutnak eszébe, így meg játszhatja a mártírt, bezzeg 2006-ban Ferike ellen nem jeleskedett pedig ott még a szemit is kilőhették volna.
nemfideszes
@kacsa0707: Talán előtte nem kellet volna a "békés" tüntetőknek szétvernie, felgyújtania a fél várost, rendőrökre kővel, Molotov koktéllal támadni, tankot elkötni és a rendőrsorfalnak vezetni!
Majd akkor lesz erkölcsi alapotok jártatni a szátokat ha az emberek a sípokat utcakövekre cserélik, és azzal adnak hangot véleményüknek!
kacsa0707
@nemfideszes: Nem ártana, ha megnéznéd azokat a filmeket amikor bele lőttek a tömegbe, ott nem volt semmiféle gyújtogatás, maximum a szociál fasiszták jól bevált provokátor módszerével készítették elő azt, hogy a népet megfélemlítsék. Itt a párhuzam 1956 és 2006 között.
Szerinted 56-ban is idézlek " Békés" tüntetők harcoltak a szabadságunkért?
Még egy párhuzam, mindkét alkalommal a tömegbe lövettek a fasiszta hordák vezérei.
perfekt
@eszegfu: 9:40 re.Azt hiszem még jó-hogy én,a békét preferálom-szűkebb környezetemben-és globálisan is.Ezért is merek a történésekhez kommentelni.Ám, van felsorolásoddal némi problémám.Egy ilyen ünnepet bármivel megzavarni ,több mint illetlenség-ez intelligencia kérdése-történjen az bármilyen módon-és tudod miért-mert a tisztességes emberek érzékszervei-nem tudják elkülöníteni eme külső tényezőket- amik nem is nekik szólnak,hanem mondjuk a fideszeseknek!.A pofozkodás úgy kezdődött,hogy az egyik része a jelenlévőknek-visszaütött.Kérdésedre azt mondom--erre az esetre-elmondható-hogy akik zavarták-az életben egyszeri 60.éves megemlékezést, azokat hibáztatom- de a reagálás módját is elutasítom.De nem írok már ,mert a végén még megszólnak--egyszer írtad, még kiutálnak.Neked kézcsókom.
nemfideszes
@kacsa0707: Te szerencsétlen, ha a szocik rendezték volna, akkor mért is a fidesz titkosított minden ezzel kapcsolatos anyagot?! Mert ugye nyilván a szociknak van kapcsolata szélsőjobbosokkal, köztük a foci ultrákkal, és még véletlenül sem Kubatovéknak! Ha a szocik rendezték volna, akkor mért is a fidesz mentette föl a zavargások idején letartóztatottakat?! Ki is csinált alkotmánybírót az ügyekben eljáró bírónőből?! Ki is osztogatott szét több száz milliót a zavargásokban résztvevőknek? Ki is kapta meg a fradit milliárdokkal kitömve? A figyelmeztetések ellenére mért is ragaszkodott a fidesz ahhoz a helyhez amely mellé szélsőjobbosok szerveztek tüntetést? Hogy lehet, hogy most egy tű sem tud átjutni a fidesz rendezvényeket biztosító sorfalon, akkor meg a szélsőjobbosok simán bejutottak a gyűlésre? Mihelyst kitört a balhé a csuti mért is vágta be magát röhögve a páncélozott dzsipjébe és hagyta el szélsebesen a helyszínt, magukra hagyva híveit?... és ezt nem én kérdezem, hanem egy egykori fideszes aki ott volt és a saját szemével látta ahogy a csuti elmenekül...
krumpli
@nemfideszes: Vélemény arról miért csak háromezren voltak az ellenzéki 'összevont' tüntetésen / megemlékezés erre nem jó szó / ?! Néhány provokátor kapott egy taslit, na és... :D
eszegfu
@perfekt: Látod, nekem ez a mondatod hiányzott ("a reagálás módját is elutasitom") a 9:21 hsz-dből, mert az volt az érzésem, hogy csak a "füttyösöket" itéled el!:)) Az intelligencia kérdésére még sok párhuzamot tudnék irni, de most nem teszem... nem akarom én sem kihasználni az itt lévők türelmét...majd legközelebb.
quadrocopter
@perfekt: ma, 09:21

"A törvény sem engedi egy bejelentett ünnepi rendezvény megzavarását"

Melyik az a törvény, amelyik tiltja a szabad véleménynyilvánítást állami rendezvényeken?
krumpli
@quadrocopter: Méghogy diktatúra !!! Szabadon fütyülhettetek ! Miről is beszélünk ?
Nézlek ! Olvaslak. Tudtam hogy egyszer belegabalyodsz a saját hülyeségeidbe.
Szebb jövőt !
Bringás
Az a különbség demokratikusék és közöttünk, hogy nem mentünk el Juhász hülyeségeit kifütyülni, de ezek az idióták jöttek provokálni!
Nem mindenki egyforma vérmérsékletű, így volt aki kapott egy taslit!
Azt hiányolom, miért nem a rendőrök szedték össze a provokátor csőcseléket!
quadrocopter
@krumpli: Picinyem, ha nem a meseműsorokat látogatod, akkor nem maradsz ennyire hülye! Találsz videót az oldalon is, de más oldalakon is bőven, segítek, ha nem vagy képes értelmezni!
nemfideszes
@krumpli: Vélemény arról, hogy lengyeleket kellett importálni az állami ünnepségre?!
Vélemény arról, hogy telefonon keresztül ment az állami agitáció a ünnepségen való részvételre?!
Vélemény arról, hogy polgármestereket szólítottak fel emberek verbuválására?!
Vélemény arról, hogy fizetett tapsolókkal vették körbe a grazi menekültet?!
Vélemény arról, hogy egy állítólagos "demokráciában" csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni egy állami ünnepségen, de még akkor sem biztos, hogy beengednek?!
Vélemény arról, hogy egy III/II-es ügynököt tüntetnek ki egy '56-os ünnepségen?!
Vélemény arról, hogy egy olyan téren "komcsiznak" az egykori komcsik, amelyről korábban ők vitették el az '56-os emlékművet, mert nem illet bele a Horthyék által megvalósított látványképbe?!
Vélemény azokról a provokátorokról, akik 2002 és 2010 között minden állami ünnepségen keverték a szart?!
Vélemény arról, hogy a szétbotoxolt agyú Putyinod népe mind a mai napig jogosnak tartja az '56-os forradalom leverését?!
nemfideszes
@Bringás: 2002 és 2010 között minden állami ünnepségen ott voltak a fideszes és szélsőjobbos provokátorok, hol tojással, holt utcakővel, hol pedig Molotov koktéllal felszerelkezve!
Bringás
@nemfideszes: Voltak, de te attól hallgathattad a beszédet!
nemfideszes
@Bringás: Ahogy most is. Úgyhogy akkor mi is a problémád?!
krumpli
@quadrocopter: Kisgyerek vagy te még ahhoz hogy az 'Öreg' Propisok elfogadjanak.. Ha valamelyikük szabad utat ad akkor elfogadlak..
quadrocopter
@krumpli: Te csak azta gyógyszert fogadd el, amelyikre igen nagy sükséged van, picinyem! Ahogy elnéztem itteni tényekedésed, eléggé közel van a nullához, már amikor felriadsz.
perfekt
@quadrocopter: Szia:13:09 re Ismerős stílusú-megszólalás.Sebaj.Először is.Vannak íratlan,szabályok is .Ez a szép magyar beszéd,az intelligencia,a mások tisztelete- tisztelet a hősöknek.A törvény szankciója:A rendbontók büntetése--mások nyugalmának provokálása, megzavarása,és sok- sok magánfeljelentés, a szidalmazók ellen!- csoportosan elkövetett zavarkeltés becsületsértés,kegyeletsértés stb miatt.Ezeket ha hiszed ha nem törvény szankcionálja.De nézz utána, hogy nyugodtan aludjál.
quadrocopter
@perfekt: Ne mesélj és főleg ne mellébeszélj! Törvényről harsogtál - melyikről is?
Bringás
@perfekt: Mellé pufogtattál! A fenti tényállás akkor büntetendő, ha konkrét személy ellen követik el! Te egy álnév vagy, senki nem tudja a személyazonosságod. Így a személyes jogaidhoz való jog sem sérülhet. Csak akkor, ha kijelented, Kis Róza vagyok Celldömölk Ló út 2. ből. Akkor a jogaidat védi a törvény. A többi csak vélemény!
perfekt
@quadrocopter: Nem mese ez gyermek.Tegnap 18:18 kor igen verted a tyúkmelledet,@Bringás: nak hogy olvasson jogászokat--na keresd meg kenguru-a vakvezetést-nem vállalom.
perfekt
@Bringás: A @quadrocopter:haverod, már elmondta neked olvass jogászokat.Nincs igazad,a személyiségi jogokat ,is szabályozza a hazai törvény Ptk-de határoz erről nemzetközi jog is-talán1950.ben Rómában hozott törvény is vizsgálja ,ha emlékeim nem csalnak de miért én keressem-akinek fontos hajrá.
sziha
@perfekt: azt vard meg, amig meggyozod ezt az egybitest. A masodik bitnel lefagy, reboot.
quadrocopter
@perfekt: Van fogalmad arról, hogy egyáltalán miről gagyogsz? Belefutottál a baromságodba és nem tudsz kimászni. Kaptál egy kérdést az állításod vonatkozásában, lefagytál a ténytelen baromságoddal, csak ennyi történt.
perfekt
@sziha: szia.Lóval imádkozni--Ugyan.,Jó amit írtál.
perfekt
@quadrocopter: Na bunkócska:A barátod a google. írd bele -ha tudsz írni. "A véleménynyilvánítás szabadságának korlátai"/Róma1950,nov.4 ,s mikor hozzáolvastad ,az új PTK idevonatkozó rendelkezéseit /Kétlem,hogy valamit is értesz majd belőle/ állj föl az udvarodon lévő trágyadombodra ,és ott kukorékoljál! Kapis.
quadrocopter
@perfekt: Gyökérke, idézd be azt a pár sort, amiről ugattál, vagy az már nem megy? A Csend dont ne olvassam el helyetted?űAztán érkezhet a PTK hivcatkozott pár mondata is!

Állj neki és ne nyűszits!
Bringás
Hiteltelen Ungváry, mert ő provokálni ment oda! Ha egy Jobbikos kimegy a Blahára szoclibékhez és elkezdi a Gyurcsány takarodj szlogent skandálni, biztos lesz jelentkező, aki lekever neki egyet! Bizony ez szokott lenni a provokátorok sorsa!
Miért nem ment inkább Molnár Gyulának tapsolni az elvtársai közé?
quadrocopter
@perfekt: Látod sunyi f*szfej? Ilyen könnyen belebuktál a baromságodba!

"Nincs olyan találat, amely az összes keresett kifejezést tartalmazná.

A keresett kifejezés ("A véleménynyilvánítás szabadságának korlátai"/Róma1950,nov.4 ,) egyetlen dokumentumban sem található meg.."

Hogy okosggyá is - balf*szka:

Válogatás a véleményszabadsággal kapcsolatos alkotmánybírósági határozatokból:

30/1992. (V. 26.) AB határozat (közösség elleni izgatás)
37/1992. (VI. 10.) AB határozat (média)
36/1994. (VI. 24.) AB határozat (hivatalos személy becsülete)
20/1997. (III. 19.) AB határozat (sajtótermék ügyészi betiltása)
12/1999. (V. 21.) AB határozat (gyűlöletbeszéd)
13/2000. (V. 12.) AB határozat (nemzeti jelkép)
14/2000. (V. 12.) AB határozat (önkényuralmi jelkép)
18/2000. (VI. 6.) AB határozat (rémhírterjesztés)
13/2001. (V. 14.) AB határozat (elkövető sajtó útján nyilatkozik)
57/2001. (XII. 5.) AB határozat (válaszadás joga, lex Répássy)
perfekt
@quadrocopter: Értelmi fogyatékos.Idiótaságodat leírtam ma 11:53.Tehát olvasni sem tudsz ezek szerint!.Annyi eszed nincs,hogy estig kitartson.Tudod kitől kérj segítséget-a munkásőr nagyanyádtól,előtte ugorj le a zöldségesbe-és hozzál 60kg krumplit a sapkádba.
perfekt
@quadrocopter: Szegénykém--nem tudsz valamit,keresni is tudni kell.Nem BKV menetrendben találod a lényeget--azt sem tudod mit akarsz megtudni akkor hogy keresgélsz--csirketápos.:-)))
quadrocopter
@perfekt: Mire ez az ugatás, egygügyű? Mellépofáztál és nem jött be? Vani lyen, eggyügyűke, vagy az idézőjel nálad a díszítés - blf*szka?
Nos, hol is van a PTK-s idézett tényállási szövegrész - balf*szka?
perfekt
@quadrocopter:Rossz lehet sikerélmények nélkül. Keres--keres-keres-a kutya:-))Csak neked,-csak most. megsúgom-ne mondd el senkinek.Figyu-akár hiszed akár nem a PTK-s idézett tényállási szövegrész--a PTK-ban találod--de köztünk marad igaz.Több segítséget gondjaidra, a fatornyos falucskád közelében kaphatsz-keresd a neurológiai osztályt ,ott talán a Csendes Dont,/így nagybetűvel írják/is lesz időd elolvasni Pupák.Nekem nincs időm ,minden hülyével foglalkozni.
quadrocopter
@perfekt: Miért csak pofázol, blf*szka? Belebuktál a baromságodba és kifogásokkal, magyarázkodásokkal sunnyogsz? Így jár az, akinek nagyobb a pofája, mint az agya!
Vagy nem megy a bemásolás, esetleg fogalmad sincs, mi az a ptk, de jő hangzik?
Szedd össze nagad balf*szka, ha érzed a rohamot, akkor osonj el a pc-től!
perfekt
@quadrocopter: Kenguru--ne erőlködj-hiányzik még egy aranyeres műtét is ,a neurológiai kezelés után?
.Ócska kis csávó lehetsz-igazi kétéves nyeretlen.
quadrocopter
@perfekt: Te nem csak "lehetsz" hanem az is vagy, a nagy üres pofáddal, az kussoljon, aki az egyszerű kérdésen azonnal megbukik, mert nagyobb a pofája, mint a nanobites agya!
Belebuktál kis primkó, feleslegesen túráztatod a pofád! Nem muszáj neked szerepelni, ha ennyire hülye vagy, hivatkozol valamire, amit nem vagy képes produkálni, kezdő kis hólyag vagy, csak a nagy pofád lászik belőled!
perfekt
@quadrocopter: Megnyugszik a beteg.Nem hittem volna ,hogy a hülyeség ennyire fájhat-mit te itt produkálsz.Én nem szerepelek-ellenvéleményt mondok-arra mikor valaki süketel-és nem ért semmit a világból --mint ahogyan te előadod--a nagy semmidet..Szánalmas vagy: egy kétsoros kommentből- akarod magadnak elismerés szikráját kicsiholni.Nem megy-kiscsákó, full outsider vagy politikából- és egy tanonc provokátor-semmi más.
quadrocopter
@perfekt: Belebuktál deblke, nem sikerült okoskának mutatnod magad, de ez nem új, micsoda egy szellemi magaslat lehetsz, ha már az első kérdésen befognak? Tehát nelked kuss van, kishazug!
quadrocopter
@perfekt: Ez is itt van neked, hogy ne hülyén múlj ki.

nepszava.hu/cikk/1109882-torvennyel-fegyelmeznek-meg-az-allami-rendezvenyek-rendbontoit

Látod, kismaflám, így kell bemásolni és akkor nem füstölsz.Részletezzem hogyan?
perfekt
@quadrocopter: Korábban kellett volna megnézzem kommünikédet.Válaszra sem méltattalak volna,mert az öregkor is egy állapot-de vallom nem csak egy állapot.Te valószínűleg--demenciában szenvedsz -ami egyre romló lehet-de nem gyógyítható.Amit küldtél,linket,bizonyítási kényszered-újabb terméke.De most sem-a tárgyszerűséget preferálod,hanem erős izgalmi állapotodban-csak a rosszabbik részed mutatod..Buta izgága ember lehetsz-olyan Don Quijote szerű elszánt, szélmalomharcos.
Az újságról:A te elvárásaidnak pont jó--az átküldött hivatkozásodra pedig-írok néhány példát honorálva igyekezetedet,bár a vitánk tárgyával tegező viszonyban nincs.Okulásként-mert,az ilyen emberek mint te is vagy -soha semmit-nem értenek-és soha semmiből nem tanulnak!
Kerékpárt falhoz támasztani tilos!
Földre köpni tilos!
Dalolni lármázni tilos!
A parkban kutyát sétáltatni tilos!
Végezetül,olyan szellemi magaslaton,amit hirdetsz magadról- soha nem szeretnék lenni-mert az inkább bányászbéka szint.A kimúlásról:Sanszos vagy rá hogy úgy végezd.És jó lenne ha megkímélnéd magadat ,és nekem már nem írnál nem érdekel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.