Ebben a kicsattanó ünnepi hangulatban - édesjóistenem, az Orbán nevű mit művelt ma az ünnepi színpadon, aludnom kell rá egyet - énnaivságom majdhogynem elfeledkezett rólad. Pedig annál nagyobb bűnt el sem tudok képzelni, mint hogy rólad akár egy pillanatra is megfeledkezzünk. Úgyhogy annak az embern

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

archive
Minden fidesz rajongónak kötelezővé tenném olvasni!! (attól függetlenül, hogy tudják-e értelmezni vagy sem)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Just look my avatar
@archive: ma, 08:58 "Minden fidesz rajongónak kötelezővé tenném olvasni!! (attól függetlenül, hogy tudják-e értelmezni vagy sem)"

Nem kell ezeknek egyáltalán olvasni, mert nekik a Vezír a saját Tv-iben és Kossuth rádióban rendszeresen elmeséli amiről a híveknek tudniuk kell!
karma1
@Just look my avatar: Ja, ahogy a fenti abra is mutatja, barki barmit irhat a rendszerrol, azt egy egybites bringas, veroce, freewolf, stb. ugyse erti meg, mert nem a magyar idok es az M1 hozta lem, akkor az nem is lehet igaz...:o(((
eszegfu
@karma1: 9:48 Nekem is nagyon tetszenek ezek az irások! A gondokat nagyon jól megfogalmazza, lényegre törő... nagyon irigy vagyok ezért!:) De hát mindenhez nem érthetek én sem!:)) Nekem 3, évtizedek óta meglévő ismerősöm van, akik viz-, gázszerelők.Nagyon rendesek, szorgalmasak, értik a szakmájukat... és ennyi. Annak idején, amikor ők tanulták a szakmájukat, csak az a fiatal ment el ipari tanulónak, akinek a bizonyitványa átlagban a 3-as alatt volt, mert csak erre voltak képesek vagy az észbeli képességük, vagy a szorgalmuk alapján. Nincsenek "megáldva" ennyi üzleti érzékkel és ésszel, mint Mészáros... tehát igazad van: ezt a hihetetlen sikert nem önmaga érte el, de még csak nem is látja be, ennyire buta!
karma1
@anka: Hat ezen behaltam! Nagyon koszonom! Mit mondjak, az orangutan egy kicsit emberibb a kepen...:o)))))
Bringás
Na ez a kolozsvaros jó példa rá, mi van, ha a hülyeség szorgalommal párosul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.