Ha valamikor keserű a szám íze, akkor most. Ha köpni kell, akkor most. És mindegy, hogy Orbán, vagy nem Orbán. Ahol most tart ez az ország, ez a társadalom. Ahogy tudjuk egymást gyűlölni. Ahogy fröccsen a nyál a műfogsor mögül, ahogy megfogan az átok: dögölj meg! állat! ávós! köpd ki a tüdődet! Véne

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Egyszer kihal ez a vén réteg is...viszont nem szeretnék a fidesz elkergetésével addig várni. Ezeknek szerintem akkor se jönne meg az esze ha konkrétan nem kapna nyugdíjat. Az M1en kimagyaráznák miért jó ez nekik.
eszegfu
Nekem az a gyanum -- más cikknél is irtam --, hogy az itt "lelkesen" verekedő idős emberek 1956-ról is csak hallottak, tanultak, ahogyan én is. Fogalmuk sincs, hogy mi történt akkor és mi történik most! Ezek az emberek akkor lehettek 1-10 évesek, tehát ma 60-70 évesek. (Aki 1956-ban pl. 20 éves volt és már "aktiv" lehetett, az ma már 80 éves és ilyen idős embereket én nem láttam egyetlen felvételen sem.) Életük "virágát" leélték a szocializmusban, ahol irányitották őket, megmondták mit kell tenni... és észre sem veszik, hogy "nagy demokráciában" u.az zajlik mint annó...most vannak a "helyükön"... közben már nem igen igazodnak el ebben a "félkapitalista", de ujra állami rendszerben. Van ujra "vezérük", lehet kicsi papir zászlókkal integetni, hallgatni a "buzditó" zenét (mert tagadhatatlan, hogy hasonlitott a "mozgalmi dalokra"!), megint egy a tábor egy a zászló... és még az sem érdekli őket, hogy mennyi a nyugdijuk, és ebből mire telik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.