Szigetvári Viktor, a párt elnöke Twitteren osztotta meg a szomorú hírt: a házelnök kitiltotta az Együtt vendégeit az Országházból. Mindezt azért, mert 

Szigetvári Viktor, a párt elnökeként jogosulatlanul szólalt fel újságírók előtt.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Bringás: neked meg a levegővételt tiltsák meg!!! csak tíz percig!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@ziziplanet: 19:28 Tényleg naiv vagyok...Hallok, olvasok a "bérkommentelőkről", de nem hittem el! Meggyőződésem volt, hogy itt és a többi nyilvános oldalon is csak magánemberek vannak. Azt "felfogtam", hogy tulajdonos váltás volt, meg ez a bringás valahogy más... de én nem gondoltam semmilyen összefüggésre! Most már legalább lesznek fenntartásaim... jobb későn, mint soha!
Törölt felhasználó
@eszegfu: Én sem "tudom", de minden erre utal: 1-2 percebként posztol órákon keresztül egy olyan fórumon, ami teljesen ellentétes a nézeteivel. Ez minden társaslény esetében elképzelhetetlen, hogy pozitív visszacsatolás nélkül működjön hónapokon át. Arról nem is beszélve, hogy valaki munka mellett vagy csak úgy ennyit foglalkozzon ezzel. Gondold el, hogy mondjuk te a kurucz.info csinálod ugyanezt hónapokig, napi 100 poszt és nácizás, stb...:) Na mindegy a "fenntartások" nem ártanak. Amúgy másnál is észrevette, de nem írom le a nevét most. Szerintem a cél eddig az volt, hogy hergeljenek, radikalizálják a sarokba szorítsák az ellenzéket. Mivel kirántották a legtöbb médiumot, arra számítanak, hogy akkor a nagyhangukara ráhúzzák, hogy "sípolós" csürhe, ahogy ment is okt 23.-án...
eszegfu
@ziziplanet: Egyetértünk. Első gondolatodhoz... nemcsak, hogy a "pozitiv visszacsatolás" nincs, de emberileg is átmennek/átmegyünk rajtuk, mint Józsi az uthengerrel... ezt én biztosan nehezen viselném el, sőt, nem viselném el!
Eladott Ország
Kövér László házelnök úr jellemrajza:

Kövér nemcsak saját kommunista múltjáról feledkezik meg, hanem egész családja múltjáról. Ha a magyarságnak Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádárig a hazaáruló és nemzetáruló kommunisták legalja jutott, akkor az ő családja három generáción át az volt, mert szolgálta Kun Bélától Kádár Jánosig ezeket a nemzetárulókat, akik közül nem kivétel ő maga sem. Ő a hazaáruló és nemzetáruló ősei nyomdokaiba lépett, és vitte tovább a család legalja kommunista hagyományait. Kövér 2005-ben azt hazudta, hogy az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézete 1986-ban már elsősorban tudományos intézet volt és nem pártintézet. Kövér hülyének néz mindenkit: elfelejti, hogy a pártállamban még a párt közvetlen irányítása alá nem tartozó tudományos intézetek is pártirányítás alatt tevékenykedtek, nemhogy az állampárt Központi Bizottságának társadalomtudományi intézete. Egy állami egyetem tanszékén sem lehetett tanársegéd, akit a pártbizottság nem javasolt. Kövér gátlástalan hazudozó, aki a saját kommunista múltját, az állampárttal való kollaborációját ilyen egyszerűen elintézi, másokat pedig gyilkos indulattal kommunistáz. Azoknak dolgozott, akik a III/III-as jelentéseket olvasták, akik a társadalom manipulációjának tudományos hátterét alakították. Aczél György vezette az intézetet, aki ugyan egy felvilágosult és művelt polgár volt a tahó és műveletlen Kövérhez képest, de korábban mégiscsak a kommunista párt agitprop KB titkára volt.
kukac50
Ez a majom Kövér be képzeli magának,hogy Ő mindent megtehet. Aljas gerinctelen féreg!
Lepényleső
Mikor lesz itt az ideje,hogy a túltáplált ember a nép-szavát megértse?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.