Mondom én is jó ideje, mondja mindenki más is, hogy egy hülye kormány nem túl agyas tagjai mindig igyekeznek önmaguknál is ostobább és elvtelenebb figurákkal körülvenni magukat. Ennek az a konkrét oka, hogy így ők okosabbnak tűnhetnek. A gond csak az, hogy minden egyes lépcsőfok így működik és mire

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Még egyszer megnéztem az újdonsült médiacézárral készített pár nappal ezelőtti riportot. Vállát vonogatva végig mosolyogva hallgatta a riporter kb. 600 kérdését, és mindre ugyan azt válaszolta: "Nem tudom..."
Persze, hogy nem tudja, hiszen ő csak a nevét adja az alvilági játszmák legalizálásához, a "saját" döntéseibe annyi beleszólása sincs, mint Nárcisznak... A Quaestor-tulajdonossá nemesült munkanélküli, vagy Joszip Tot, vagy Kaya Ibrahim momentán nem elérhető, mert jól megérdemelt szabadságát tölti valamelyik kies szigeten.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Janulusz: És ez a szint könnyebben sakkban tartható a másik hasonlóval. Mindegyikkel tudatja és egymásnak-egymásról is tudják, hogy egyik pillanatról a másikra ejthetők, tehát a Gazda feltétel nélküli imádata és kiszolgálása alapfeltétel. És a bukás kockázata még így is benne van a pakliban.
Ahogy erre már nem egy példát adott, mutatott ""nagyszerű Vezérünk"".
Janulusz
@namihami: Remélem tradícióvá vált bukás sorozata koronázódik meg nema messiás. :-)
szaboria1
@eugen4402: Én nekem is ez jött le néha a zavarodottság jele is mutatkozott mert fogalma sincs mi történik a nevében.
eugen4402
@szaboria1: Amikor először láttam, fel se tűnt, gondoltam, nem akarja kiteregetni a lapjait. Ám most határozottan ez a benyomásom alakult ki, hogy halvány lila fingja sincs arról, miket íratnak alá vele. Ez is jobban tenné, ha elbujdosna, mint a Farkas koma. Figyeld meg, ezeknek a marionett-bábuknak egyre rövidebb a kihordási ideje, de mindig jönnek az "Új undokak". :-)))
namihami
@Janulusz: Adná Isten, csak félő, hogy arra az időre, mire ez eljön, addigra rámegy az ország.
Nem az ő bukásuk a fájó, hanem az itt maradottaké. Akinek volt egy kis esze és elég fiatal még, az már kacag a piros vonalnál és szánakozik az itt maradottakon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.