A Kisalföld videófelvételeket közölt arról, ahogyan a Terrorelhárítási Központ megérkezik Bőny községbe és lezárja az utcákat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Szokásos erödemo a primadonnáktól...
ezt nyugaton nem ilyen csindarattával közvetítik...
nyanya001
hvg.hu/itthon/20161103_bonyi_rendorgyilkossag_tek_terrorelharitasi_kozpont_nni_nemzeti_nyomozo_iroda

Múlt hét szerdán, reggel nyolc óra után alig pár perccel riasztották a Terrorelhárítási Központot Bőnyről, ahol a Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója, Pálvölgyi Péter már súlyos fejsérüléssel feküdt Győrkös István házában, de még élt. Azt nem tudni, hogy a lövöldözés pontosan hány perccel a riasztás előtt kezdődött, ám néhány perccel fél 9 után, vagyis szinte pontosan fél órával a jelzés után a TEK győri kihelyezett műveleti egységének tagjai már a helyszínen voltak. Győrkös ekkor már elbarikádozta magát a ház egyik részében, a sérült rendőrt pedig végül a TEK-esek hozták ki a lövöldözés helyszínéről.
A hvg.hu által is látott házkutatási határozatból kiderül, hogy a reggeli rendőri intézkedésnek nem csupán Győrkös István volt a célpontja, és hogy többek között gépkarabély is lehetett a házban. Ez azt jelenti, hogy a helyszínen eleve nem az NNI nyomozóinak, hanem a TEK-nek kellett volna eljárnia, erről egy kormányrendelet is egyértelműen fogamaz.
Lepényleső
Árokban fejen állva,taposni a féket,eső elmúltával felvenni a köpönyeget?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.