A Miniszterelnökséget vezető miniszter meggyőződése szerint a következő időszakban nem lesz szükség a letelepedési kötvényekre.

Lázár János csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján közölte: az adósságfinanszírozás javult, nőtt a magyar állampapírok iránti kereslet, így nincs szükség erre az eszközre. Hozzátette: a kötvények felülvizsgálata – a Jobbik kezdeményezésétől függetlenül – fél éve tart.

A tárcavezető azt mondta, a kormány visszautasítja az ellenzéki párt zsarolását és nem köti össze a kötvények kivezetését az alaptörvény módosításával. Utóbbira össznemzeti ügyként hivatkozott, amit "piszlicsáré, pitiáner ügyekkel összekötni kisstílűség".

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Jaj de nagyon kell már az új Kiegészítés a Gránitszilárdságúhoz...
Vona kérhette volna az összes stadion lebontását is a támogatásért cserébe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ez csak porhintés, hogy a pórnép lássa, milyen rendes a jobbik, pedig együtt muzsikál suttyomban a fidesszel. Hatalomba akarnak kerülni, mindenáron. Majd lesz itt összeborulás, 2018-ban, bár ne legyen igazam. A rablóbanda meg majd sima kötvényként fogja tovább árulni a betelepedésit, és rögtön mehet a biznisz tovább. Vígan folytatódhat a lopás ezerrel, mi meg majd fizetünk, mint a katonatiszt. Hogy rogyasztaná már valaki rá az eget erre a hazug, tolvaj parazita bandára!
JAJMÁR
Nem a jobbik miatt! Egyszerűen tarthatatlanná és magyarázhatatlanná vált az eu-ban. Most dolgoznak az újabb "csapon", és meg is fogják találni
Az alapizével is azeut "csendesítik". A jobbiknak pedig ezekután támogatni illik. Kac kac ...
Sajnos ebbe se buknak bele. Csapolnak tovább.
eszegfu
@eugen4402: 17:15 Helyes, "oroszlántestvérem"!:))))
eugen4402
@eszegfu: Kösz, ha néha rendre utasítasz, mert a sok bőgésbe már kezdek berekedni, és a zsebkendőim is fogytán vannak... :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.