Nagyon ritkán történik ilyen, de a propagandaminiszter most kiállt a nyilvánosság elé. Ritkán látható jelenetek magyar sajtótájékoztatón: záporoztak a kérdések arról, miért tagadta le a helikopterútját. A nyilvánosságot kerülő propagandaminiszter, Rogán Antal csütörtökön kiállt a sajtó elé. Ő maga a Juhász-féle perről beszélt, utána viszont szokatlan módon szabadon lehetett kérdezni tőle bármilyen ügyről. A legnépszerűbb téma a helikopterezés, és annak letagadása volt, Rogán erről egészen kemény kérdéseket kapott sorozatban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Kész röhej.
Tonyó, Tonyó, megint kidobhatod az öltönyöd, mert qrvára beleizzadtál, oszt olyan büdös, hogy a kukabúvárok is undorodva hagyják ott a kukában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@bakegya: Lehet, mert a többi és ilyen ...
Eriksson
@Horizont: Franc se akar beléd kötni, csak kérdeztem, hogy ismered-e őket? Mert ha nem, hogy tudsz olyan határozott véleményt kialakítani róluk?
Mert ugye vannak az emberek és van a munkájuk. Mint a színészeknek is. Van privát életük és van a színpad. Nem összekeverendő.
Eriksson
@Horizont: Hiteltelen pletykafészek, légből kapott kitalációk terjesztője vagy.
Eriksson
@Horizont: Ha te mondod a propi pletykafészke... :-)))
bakegya
@nyanya001: orbán zártosztály társai mind egyrakáson,rendesen kitömve valóban ilyenek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.