Lázár Jánost a csütörtöki Kormányinfón kérdezték a volt III/II-es Tasnádi előléptetéséről, ami ugye az '56-os forradalom évfordulóján meglehetősen pikáns volt.

Pontosan arról kérdezték, hogyan értékeli, hogy október 23. alkalmából rendőr altábornaggyá léptették elő az 1989-ben még III/II-es operatív tisztként dolgozó Tasnádi László vezérőrnagyot, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkárát. Azt felelte: "kínos, kellemetlen és nincs rendben a történet", és a kormányban csak olyanok ülnek, akik szerint ez probléma. A helyzetet – amelynek kínosságát szavai szerint a miniszterelnök is érezte – az előmeneteli renddel magyarázta.

A miniszter azt is mondta, hogy ha rajta múlna, nem alkalmazna III/II-es csoportfőnökségéből senkit az állományban. Lázár hangsúlyozta, hogy ez nem kitüntetés, hanem előléptetés, amelynek van egy automatikus rendje.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
kííínos...a fidesz televan mszm származékokkal...az a kurva kínos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Hazudnak mind!!! Munkaviszonyban sem lehetne!!! Régen el kellett volna küldeni akár nyugdíjba is!!! Hány ilyet dédelgethet még orbán???
quadrocopter
@eszegfu: Nem kötelező, de ki az a hülye, aki az előléptetéssel járó fizuemelést ne fogadná el, továbbá az a madár nyugdíjig abba a rendfokozatba fog beleöregedni, akmelyikből előlképtették volna, nem beszélve arról, hogy egyéb más, előbbre jutási lehetősége is megszűnik.
send
Az azért átjön neked Lázár, hogy te egy büdös, buta, nagyon paraszt vagy?
Hogy mindent ki tudsz dumálni, mert tanítanak titeket arra, hogy mindent kidumáljatok, attól még te egy büdös magyar paraszt vagy - és nem kicsit vagy paraszt, hanem nagyon!

Magyarországon Lázár János, a legnagyobb paraszt!

Büszke vagy erre - buta magyar PARASZT!?
nevemnick
Muszáj?
Hátha kiteríti a kártyáit?
Talán hamarosan nyugdíjba megy...
Na ugye.
Eladott Ország
@send: A kleptokrata kormány összezár.
Lázár 10 évig volt Hódmezővásárhely polgármestere, és irányítása alatt a város az ország egyik legjobban eladósodott települése lett. A hódmezővásárhelyi önkormányzat adósságállománya 16,3 milliárdról 20,7 milliárd forintra nőtt 2007 és 2010 között, állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálata még 2010 végén, de nem túlzottan foglalkozott ezzel senki, sokkal inkább azzal, hogy Lázár polgármester úr alkudozós/lekezelő levelet írt az Erste banknak az óriási adósság hátterében álló svájci frank alapú kötvénykibocsátás miatt, a hódmezővásárhelyi lakosoknak pedig kiküldött egy másik levelet, aminek az volt a fő üzenete, hogy az Erste Bank köcsög.
Lázár János, Rapcsák András Hódmezővásárhely polgármestere mellett volt táskahordózó de nem sok ragadt rá, a süketelésen, mellédumáláson, és handa-bandázáson kívül.
Lázár János 10 éves kisfiának nevén van egy 60-70 millió forintra taksált 120 négyzetméteres svábhegyi lakás illetve szőlőbirtok is a Tokaj-hegyalján fekvő Mádon. Lázár azt mondta, hogy "megtakarításból, hitelből és családi összefogásból" vették a luxusingatlant.
Ezek szerint nekik nem is kellet rendszerváltás olyan jól kerestek, adja a süket dumát.
Reméljük az automatikus rend ezután az lesz, hogy az elsíbolt milliárdokkal el kell majd számolni, neki és a volt ifjúkommunista fideszes élcsapatnak, a koleszszobai ötletgazdák társaságának is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.