Százmilliókat kapott természetvédelmi fejlesztésre az EU-támogatások fölött diszponáló fejlesztési tárca államtitkárához, Szabó Zsolthoz köthető egyesület. A pénzből Szabó rokonának birtokán újítottak fel egy tavat – nem a köznek. Az egykori ülepítőtavat 186,8 millió forint uniós forrásból megszépítő – és elvileg fenntartó – Öko-Plan Tájvédelmi és Környezetfejlesztési Egyesület elérhetetlen. A tavaly év végén gyorsan lezavart beruházáson dolgozók azt mondják, sosem találkoztak a megbízóval. A környéken leginkább a volt polgármestert, Szabó Zsoltot, a beruházást egyébként idén februárban leokézó fejlesztési tárca államtitkárát sejtik a történet hátterében. Ő a közelmúltban éppen a tóparthoz közel vásárolt szántót és tanyát magának. A tó a hatvani Aranyfácán Konzervgyár Kft. területén található, a cég ügyvezetője és közvetett tulajdonosa pedig a Szabó rokonságába tartozó Stolczenberger Róbert. Ha többre is kíváncsi, olvassa el a cikket a friss HVG-ben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Bringás: Na idefigyelj te búbánatos kivert lószerszám, láthatod a mostani felett, 4 darab hsz.
azt a birngás néven fémjelzett hozzászólást amit eleresztettél 20.33. kor na hülyegyerek AKKOR SZÓLTÁL PONT HOZZÁM vetted az adást, vagy még ezt is dekódolni kell hogy megértsd az egyetlen árva, kósza bittel a tökfejedben!!!
Veszíts el !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@Bringás: a szar ember az nem ember csak szar mintee!!!
nezelodo
Ez csak kis vaj... A nagyvezér már európai léptében gondolkodik, gyarapítja a Lőrike vagyonkáját, az meg véletlenül rátalált a hasonszőrűekre, kár, hogy még ő maga is később tudja meg, mit vesz, vett, és mi a szándéka, mert ők ezt is megtehetik. Már az sem okoz zavart, hogy ez így zajlik, lerázhatják magukról a gyanút, mert kevesen firtatják, mint kutya a vizet.
papa.49
@nezelodo: A buli végén lesz nagy sírás,rívás, hogy ő nem is úgy gondolta, na akkor kell keményen eljárni velük szemben!!!
Törölt felhasználó
@Bringás: Harmadik Bringást üdvözölhetjük?!...:) Te már suttyósan káromkodsz is, az előző nő volt, de ez nem ment neki. Nem mondom, kitartóak a munkaadóid...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.