A felcsúti polgármester azt állítja: intézőemberének nincs köze a Népszabadság kiadóját felvásárló Opimus Grouphoz. Mészáros nem mond igazat. A felcsúti polgármester azt állítja: bejáratott intézőemberének, Csík Zoltánnak nincs köze a Népszabadság kiadóját felvásárló Opimus Grouphoz. Mészáros nem mond igazat. Noha a sajtó hetek óta úgy ír a Népszabadság, a Nemzeti Sport, a Világgazdaság és több megyei lap kiadóját (Mediaworks) megszerző Opimusról, hogy a cégcsoport Mészáros Lőrinc holdudvarába tartozik, a felcsúti polgármester először a mai Borsban érezte szükségét a tagadásnak. Nézzük szó szerint: „– Mindenhol kész tényként írják, ön áll a Népszabadság megvásárlása mögött. Valóban ön az új tulajdonos? – Ezek a hírek nem igazak. Egyet tudok mondani: nekem egyetlen egy Opimus részvényem nincs. Így nehéz lenne azt mondani, hogy érintett vagyok az ügyben.

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hogy mondaná a Hofi ???
" Csak ugy folyik a sz@r a mészaros szájából ..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@grincss: Overdoset hagyd ki ebből.
Persze, hazudoznak, nem számít. Az a lényeg,hogy pironkodás nélkül tegyék, és abban a pillanatban ők maguk is higgyék el.
Ha rajtakapják majd közli, hogy amazt délelőtt mondta. Meg hogy a politikus is "ember" és tévedhet.
quadrocopter
A hazudni tanuló gázpuffasztó! Még van mit tanulni, hogy a gazdikád színvonalát elérd!
lampa laz
Ez a szerencsétlen idióta úgy vergődik a céghálókban, mint légy a pók hálójàban. Ezt már GPS-szel sem lehet nyomonkövetni, mert annyira ösze van kuszálva, h nem legyen 1x-ű majd az igazi tulajdonos nyomára bukkanni.
volvós
Hogy mondaná a Hofi ???
" Csak ugy folyik a sz@r a mészaros szájából ..."
szaboria1
Még nem vette észre Ő lesz az első akit Orbán felfog áldozni ha szorul a nyaka körül a hurok.
Peller Anikó
@szaboria1: valahogy vissza kell szerezni a ráruházott vagyonkát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.