A Szegedi Ítélőtábla bűncselekmény hiányában felmentette Császy Zsoltot és Tátrai Miklóst, az MNV két korábbi vezetőjét. Ellenük még az előző kormány idején indult koncepciós eljárás, melynek végső célja Gyurcsány Ferenc kriminalizálása volt. A tegnapi ítélet másodfokú, de még nem jogerős, hátra…

Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A nyomaték kedvéért:

"...azt is elmondta: az elsőfokú bíróság olyan durván megmásította a tanúk vallomását, hogy 4 helyen konkrétan az ellenkezője szerepel az ítélet indoklásában, mint ami a tanúvallomás hangfelvételén szerepel."

Az Lmp-s igyekezet befulladt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@grincss: Az 1848-as lopásokon lovagló Bélára gondoltál?
grincss
@quadrocopter: Igen, arra!
Mind a 333-ra! :-))
Zeta
@quadrocopter: @quadrocopter: Most mit fog azLMP mondani a bíróságról? Pláne, hogy Fecót sem tudták az üggyel kapcsolatban !
Yoda69
Ideje lenne siffert is feljelenteni rosszhir keltes miatt. De mindazokat a fideSSeseket is akik ebben aktiavan asszisztaltak.
eugen4402
Végezzünk el egy egyszerű kísérletet..!
Mivel Sch. és P. úr alkalmatlan a bocsánatkérésre, vajon a "visszavonulás" fogalmát ismerik-e? Hátha megunták már az egész gyomorforgató, ragacsos, bűzös közeget, és megragadják az alkalmat, hogy viszonylag "emelt fővel" távozzanak... Ekkor valami angyal szállt be a légtérbe, felberregett a vészcsengő, és én felébredtem...
papa.49
Na látjátok ezért nem hittem soha a lmp. szirénhangoknak, pontosan a Schiffer miatt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.