A Nagykanizsa melletti Homokkomáromban, egy helyi pincében lakott március óta a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja, akinél robbanóanyagokat találtak a napokban – közölte a zaol.hu.

A portál beszámolója szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a rendőrség az elmúlt napokban többször is vizsgálódott Homokkomáromban, valamint a közeli, nagykanizsai egykori katonai lőtéren. Az újságnak névvel nyilatkozó helyi lakosok azt mondták: március körül vásárolt egy kisebb házat a faluban a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi, aki azonban nem nagyon beszélt senkivel.

Név nélkül nyilatkozó szomszédja, aki a TEK munkatársait vezette fel a helyszínre, azt közölte a lappal, hogy a házban kedden tartottak házkutatást, amelynek során robbanóanyagot találtak, s abból valamennyit a közelben fel is robbantottak. A férfi szerint szomszédja azt mondta magáról, hogy repülőgép-szerelő, de mert ezzel a szakmával nem tud elhelyezkedni, inkább kamionozni akar.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Megy a tesze-tosza tapogatózás a sötétben...
eugen4402
Lesznek terhelő tanúk is nemsokára, akik bármire felesküsznek.
Ameddig a Wertheim-szekrények kulcsait a "fiúk" őrzik...
Törölt felhasználó
A kedvencem eddig a pesti srácok újságírója volt, aki pszichológusnak képzelve magát, szakértőként nyilatkozta, hogy mennyire ráillik ez a cselekmény a gyerekre. És persze riportot is csak pesti srácok készíthetett vele..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.