A magyarok fele nemcsak arról hallott, hogy Rogán Antal helikopterrel utazott egy ismerőse esküvőjére, de még arról is értesült, hogy a miniszter először letagadta, hogy a luxusjárművel érkezett – írja az Index.

Az Index megbízásából az elmúlt napokban a Závecz Research végzett országos reprezentatív közvélemény-kutatást Rogán Antal helikopterezéséről. Az eredmény szerint, az emberek csaknem fele hallott arról, hogy Rogán Antal és családja helikopterrel ment egy vidéki esküvőre, majd később az egészet megpróbálta letagadni. 19,4 százalék csak a helikopterezésről hallott, a hazugságot nem vágta, harmaduk viszont nem hallott az egész ügyről. 

A megkérdezettek közül 47,8 százalék szerint Rogánnak az eset miatt nem kell lemondania. 30,6 százalék szerint igen, a maradék 21,6 százalék nem válaszolt.

A Rogán maradását támogatók nagyobb része azért tartaná a minisztert hivatalban, mert

ennél sokkal súlyosabb ügyek miatt sem mondanak le politikusok.

Utána jön a jó öreg magánügy, na meg elnézést is kért. A közvélemény-kutatást végeredménye lehet az alábbi mondat: "az adatok alapján úgy tűnik, hogy a magyar lakosságnak igen magas a botránytűrő képessége."

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Orbán mondta egyszer:
"A magyarok hátán fát is lehet vágni."
És ő meg is teszi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
@vonotok: Olyanok ők egymásnak, mint zsák, meg a foltja. Azokon a legfelsőbb szinteken nincs mit egymás szemére vessenek, egyik 19, a másik egy híján 20, azaz egyformán hazug, tolvaj kapzsik, telhetetlenek!
JAJMÁR
A Hazugság lehet jó szándékú is. Ez nem az a kategória. Arrogáns hazugságai lenézésről és erős cinizmusról árulkodnak. Eszembe sincs felmenteni.
De egyszer mindenki elszámol az életéről.
kulabombaafityiszre
"Kertész Ákos: genetikusan alattvaló, bűnös nép a magyar"
Egyesekre sajnos nagyon igaz.
kukac50
Orbán ilyen bűnöző bandával vette magát körül. Ez az egész kormányt minősíti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.