Orbán Viktor veje elhagyta csikófogait. Néhány év alatt eljutottunk a közpénz dézsmálásának gyanújától a nemzetbiztonsági kockázat emlegetéséig. Nem lehet könnyű a miniszterelnök vejének lenni, főleg akkor nem, ha az illető az üzleti világban kenyérkereső. Hirtelen jött sikerei, de akár üzletfelei múltja, jelene is rossz fényt vethet az üzletemberre. Nincs ez másképpen Tiborcz Istvánnal sem, Orbán Ráhel férjével, Orbán Viktor vejével sem. Már házasságkötésük után kellemetlen kicsengésű ügyek vetettek árnyékot a fiatalokra, gondoljunk csak a kikötőügyre vagy az uniós pénzekből finanszírozott, erősen kritizált közvilágítási projektekre és az azóta szállóigévé vált a “saját lábunkon állunk”-kommentárra. Tiborcz – gyaníthatóan az egyre nagyobb hullámokat vető botrányok és az uniós vizsgálódások miatt – kiszállt a világítástechnikai Eliosból. Némi szélcsend és olyan kisebb horderejű hírek után, mint hogy

Forrás: 24.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Összenő, ami összetartozik!
Ő sem kispályás tolvaj!
Köcsög!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
@human: Nem, de nem is az izzadás mentes lopás kategória így:) Plusz azért Rogánnak sem fest olyan jól a neve azóta.. Persze Juhásznak is ráment a házassága a dologra..
human
@ziziplanet: Az biztos, hogy az egész ellenzékből Juhász a legtökösebb. Persze ez még kevés, mert észnek és szívnek is kell lennie, hogy életképes legyen egy kormány.
Borsodi
Van aki megvédi,nyugodtan lehet bőven sötét ügye! A törvény nem egyformán vonatkozik ránk,a szegényre le súlyt a milliomosokra,fideszesekre nem vonatkozik.
Yoda69
Nem meglepo. Akinek az aposa nemzetkozi terroristakkal uzletel, az maga is bunozove valik.
bakegya
A kutyáik bevédik őket-de a minden becsületben járó LOPÁSELLENÁLLÓ LEKOMMUNISTÁZÁSA A LEGJOBB FEGYVER a felcsutkai focialista családi maffiának!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.