Szomorú, kedvetlen, pesszimista írás ez a mostani. Bármennyire szimpátiával figyelem is a demokratikus ellenzék pártjainak, szervezeteinek erőfeszítéseit, amelyeket az Orbán-rezsim leváltása, eltörlése érdekében tesznek, szomorúan állapítom meg újra és újra: teljesen esélytelen harcra vállalkoznak.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Sajnos ez az írás keményen, és főleg pontosan elmondja a jövendőnket ami kb. 4-5 év múlva vár ránk!!!
kisrigó
@papa.49: Igen, sajnos igaza van a cikkírónak! Környezetemben is azt tapasztalom, hogy idős, majdnem nyomorgó volt iskolaigazgató szomszédom azt mondja, hogy "lehet, hogy orbán nem is tud róla!!" ( Mármint a megnyomorító intézkedésekről) Mit lehet remélni, ha a főiskolai végzettségű így vélekedik! A másik reakciója a disznóságokra: nem érdekel! Tudják ezt ennek az aljas rezsimet segítő "értelmiségiek", hogy ilyen az emberek nagy részének a hozzáállása. Nagy a bűnük, hogy alájátszanak a diktátornak! Vagy abban bíznak, hogy sikerült már annyit lopni, hogy külföldön vígan tudnak majd tovább élni, utánunk az özönvíz! Megnéztem a cikkhez írt kommentek között van egy kép: egy egy szekrényke, rajta egy virágkosár művirágokkal, beleállítva egy elég nagy orbán fénykép. A kosárkához támasztva (jóval kisebben!) valószínűleg családi képek. Hát mit mondjak: a pofám leszakad, és úgy marad!!
papa.49
@kisrigó: Az emberi butaság határtalan, a magyar nemzetnek mindig az volt a legnagyobb baja, hogy az önálló gondolkodás nem volt elterjedt a nép között!!! Mindig kell egy kolompos aki után bambán, széttekintés nélkül lehet menni, egyszer már leírtam a ,,körmenetes elbeszélést,,!!!
Meg a körmenet a faluban odaérnek a kis fahídhoz, a pap látja hogy leesett pár deszka, így ezt kántálja ,,vigyázzatok lyukas a híd,, a tömeg ismétli utána, és szépen belepotyognak a patakba!!!
Nálunk ez a legnagyobb baj, és abban is igazad van ez nem iskolai végzettség függvénye!!!
Nessy
Szép elkövetkező évek! A korosztályom jó megszívja. kezdtük a háborúban, menekülés, éhezés. Utána 50-s évek: nyomor, személyi kultusz, egy párt hatalom Lehet, ilyen lesz a befejezés is? Csak a szereplők neve változott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.