Sok etyekinek nem tetszik, hogy a kertjeik alatt pöfögne Orbán Viktor kisvasútja. A tervezést leállították, de Etyek be lett fenyítve: új útvonalat virít vagy minden marad az eredetiben. Nem díjazta túlzottan Etyek lakossága, hogy a földjeiken keresztül vezetett volna Orbán Viktor miniszterelnök kedvenc játékszere, a felcsúti kisvasút új ága – írja az MNO.hu. A lap szerint Felcsútról Bicskén át az etyeki pincesorig járt volna a vonat, de több lakos földjén ment volna át, egyes telkekre állomást is terveztek csak úgy.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
​E​gy úrhatnám falusi paraszt a közvagyonból vasutat épít magának a futballstadionjához, amit szintén a szegény emberek pénzéből ellopott pénzből emelt magának.
A nép egy része, amelynek van annyi esze, hogy ezt a kisvasutat az ő pénzén építették, legalább nem örül. Az EU a 600 milliót nem Orbán Viktorkának adta kisvasútra karácsonyra, hanem Magyarországnak, a magyar népnek.A kisvasutat továbbépítik, csak azért is, hogy megmutassa Döbrögi, hogy amit nem akar nép, azt akkor is megcsinálja.Az emberek képébe vigyorog, és csak azért is hosszabb vasutat épít...A hármas metróra nincs pénz! Viktorka vasútjára van, ha az ég leszakad akkor is!
Akkor lesz itt össznépi örömünnep amikor ezt a felcsúti tahót bilincsbe verve elviszik, és élete végéig száraz kenyéren, vízen él a börtönben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
@eszegfu: Nem értem az egészet, gyerekkori vágya volt? Képzeld, ha mindenki megvalósítaná a gyerekkori vágyát.
eszegfu
@kiscsillag66: Általában a szülők gyermekkori vágyaikat veszik meg ajándéknak a gyerekeiknek és ők játszanak vele nem a gyerekeik. Tehát nem is az a baj, hogy gyermekkorában nem kapott Marklin kisvasutat, hanem az, hogy a gyerekeinek sem vett! Esetleg csinált volna egy terepasztalt és ott valósitotta volna meg az álmait, nem igazi és játéknak egyáltalán nem mondható kisvasutat épittetett meg az ország pénzén, a többi területet meg lerohasztja!
quadrocopter
Ha sokat pampognak az etyekiek, reptér is lesz, meg vasmű, kőbánya, nehogy jól érezzék magukat! A hibbant dacból is megteszi!
kiscsillag66
@eszegfu: Fantáziája csak a rossz dolgokra van. Arra pedig bőven.
nyanya001
@Perwool: " egy úrhatnám falusi paraszt " Nem paraszt, hanem tahó prosztó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.