De ettől még persze nyugodtan imádkozhat valaki Orbán Viktorért. Egyéni, hitbeli magánügye. Tulajdonképpen nem is tudom, hogy akár az Új Szóhoz hogy kerülhetett el hírként. Mert Máté azt tanítja, hogy: „5. És mikor imádkozol, ne légy olyan, mint a képmutatók, a kik a gyülekezetekben és az utczák szegeletein fenállva szeretnek imádkozni, hogy lássák őket az emberek. Bizony mondom néktek: elvették jutalmukat. 6. Te pedig a mikor imádkozol, menj be a te belső szobádba, és ajtódat bezárva, imádkozzál a te Atyádhoz, a ki titkon van; és a te Atyád, a ki titkon néz, megfizet néked nyilván. 7. És mikor imádkoztok, ne legyetek sok beszédűek, mint a pogányok, a kik azt gondolják, hogy az ő sok beszédükért hallgattatnak meg.” Mt 6: 11 De ettől még továbbra is nyugodtan lehet akár hivalkodó imalánc-leveleket is küldözgetni. Ám azt is csak módjával. Mert a ló túloldalán ott áll Mózes a kőtáblákkal (2 Moz 20: 3-4). De még Máté is adhat egy kokit annak, aki Jézus nevében gyűlölködik. S...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ghraith Pharaion Cinege utcai villaházának ablakából kitekintve, jót röhöghet a függöny mögött!
bakegya
A tíz parancsolatot kérjétek számon AZ ORBÁN orsos GYŐZŐ PEREPUTTYON-
ÉS MIKOR FOGTOK GYÓNNI-ja,hogy akkor a tolvajlásaitok és bűnos kapcsolataitok,GONDOLATAITOK is lelepleződnének-NEVESÍTVE POFÁT IS KELLENE HOZZÁ ADNI A POFÁTLANUL ÖSSZELOPOTT VAGYONHOZ.TÉRDIG ÉRŐ BŰNBEN DAGONYÁZTOK RÁTOK FÉR AZ IMA-ISTEN NEVÉBEN MÁR ANNYIT LOPTATOK ÉS GYÚLÖLKÖDTETEK.
AZ ORBÁN FOCIALIZMUS SZENTÉJEIBEN IMÁDKOZZATOK HAMIS KUFÁROK-A TEMPLOMAINKAT NE SZENNYEZZÉTEK BE FURMÁNYOS,HAZUG IDEOLÓGIÁITOKKAL ÉS SZELLEMEITEKKEL!!!
GeoCravker
@bakegya: Igen. Valójában nem a személyes és körözöttsége az érdekes, hanem az, hogy mivel vette meg Orbánt.
bakegya
@GeoCravker: "NEM ÉRTETTEM A KÉRDÉST.MEGISMÉTELNÉ...!!!???"-és felkapva a seggét húzott kifelé-aznap a BAJOROK HELYTARTÓJÁVAL PATERKÁZOTT,aztán a Bajorok parlamentjében összeröffentett egy 56-OS FEDŐNEVŰ AKCIÓ BESZÉDET,MIBE IS MIGRÁNCSOZHATOTT EGY NAGYOT!!!-nyilván olvastad, hogy fütyülték ott is ki .
Talpig személyiségzavarában AZ ÚJ EGYSÉGÉT IS BEHARANGOZTA-LEHETŐLEG ANGELÁNAK SZÁNVA A FOGTECHNIKÁZÁS ÚJABB VERZIÓJÁT
ezzel a hét próbása arabbal már jó ideje üzletel a pereputrty,csakkk itthon nagyon lassan esik le a tantusz.ÉPPEN ERRE JÁTSZIK AZ EGÉSZ MAFFIA,BERLUSZKÓNI MINTÁJÁRA,CSAKKK ANNAK A ROSSZABBIK VÁLTOZATA a vicctor.
kissé felnőttem
@bakegya: átirják vagy 9-et már át is irtak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.