Kontrát Károly azt mondta, nincs is ilyen nevű személy az országban, és nem is vásárolt ingatlant. Amennyiben Ghaith Pharaon azonos azzal a személlyel, aki az amerikai hatóságok körözési listáján szerepel, és Magyarország területére lép, azonnal elfogják – jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Időknek, miután az ellenzék az elmúlt napokban össztüzet zúdított a kormányra a szaúdi üzletember személyével összefüggésben.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A hazug jó qurva anyádat!!! hát akkor ki vette meg a villát ??? Ki jár falunapokra???Már a Göncölszekeret is lehazudjátok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Bocs. ...csak 24 óra egy nap. (Figyelmetlen vagyok!)
eugen4402
Nincs..? Hogyhogy nincs...???
Akkor hozzatok egyet! Nem érdekelnek a kifogások! Ramszesz, vagy Tutankamon, nem érdekel, de nekem kell egy igazi fáraó!!! Csak ha a bosszúját kezdi forszírozni, akkor vigyázzatok vele. LegyeTEK éberek, mert a fáraó nem játék..!
Here Potter
@bencemacska: Hát ne igyál annyit Tesó.
Mobil123
@bencemacska: Na de ilyen fontos dologban ? :-D hát azért még is csak a szomszédról van szó!!
bencemacska
@Here Potter: Még vízből sem iszom - állítólag - eleget!
Van egy gyanúm, hogy a macska lépett rá a Num Lock-ra! Én meg nem láttam, hogy nem ég a lámpa! Csak nem kapcsolt ki magától.
Mindegy a figyelmetlen én voltam!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.