Lefordítva ez azt jelenti, hogy a telekomos előfizetőknek ezentúl lesz Spíler TV, Chili TV, Kiwi TV és Humor+, nem lesz viszont: National Geographic Channel, National Geographic Wild, FOX, Baby TV, National Geographic Channel HD, National Geographic Wild HD, MTV Hits, FilmBox Premium, Viasat Nature/History HD, Sky News D1TV

Forrás: 444.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Eltakarodhattok az andyvajnás hörcsögös jó q***a nénikétekbe! A szerződés nem tilitoliról szól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
@not me: De az vagy...,:), de jó helyen kezdesz kapizsgálni. Vagyis a romák problémája a szocializálódásból fakad vagyis nem genetikus kérdés, hanem kötnyezeti. Amúgy ez, hogy jött a témához, úgy hogy nem vagy antiszemita és rasszista gondolom homofób se vagy:) Mindegy mások se utálják az agyatlan kis nácikat..:)
not me
@ziziplanet: A romák az egész világon romául viselkednek, ahogy a zsidók is - környezettől függetlenül..
not me
@ziziplanet: A rasszizmus nálam mást jelent:

Minden néger, nigger.
Minden sárga, vietgong.
Minden rézbőrű, indián.
Minden albínó... albínó.
Törölt felhasználó
@not me: Akkor egyedűl az albínók nem érzik szarúl magukat a társaságodban? Nincs még abból, amit szívsz?:)
Eladott Ország
Nincs kétségem afelől, hogy Vajna Andrew számára pillanatnyilag Magyarország a legszabadabb ország a földgolyón. Ahol a kormány jóvoltából ajándékba kapott kaszinópiac, az állam tulajdonában lévő bank hiteléből megvásárolt médiabirodalom, az offshore cégeken keresztül kilapátolt milliárdos profit, és a magas adók elkerülése okán külföldön bejegyzett vállalkozások birtokában, a baráti kormány és kormányfő lábnyomát csókolgatva, kubai szivarral a szájában, a tehetséges kormánybiztos úrnak egyetlen feladata van: meghálálni azt a sok jót, amihez úgy jutott, hogy valójában a kisujját sem kellett mozdítania érte.
Őszinte hányingerem van ettől a kalandortól, aki fél évszázados távollét után hazalődörgött
Amerikából és azzal az összetéveszthetetlenül idegesítő akcentussal, de legalább melldöngetve és arrogánsan osztja az észt a nem remélt állami megbízások árnyékából. Ha jól sejtem, Amerikában legalább valamit le kellett tenni az asztalra, talán nem is volt mindig kolbászból a kerítés, miközben itt a puszta szervilizmusból meg lehet élni. Nagy lábon, mások lábára taposva. Tímeástól.
Vajna András mindenhez is értő szakember szerint a sajtószabadság egyenértékű azzal, hogy megjelenhetnek kormánykritikus írások. És mert ez így van, akkor nem számít, hogy közben a nem kormánypárti médiát ellehetetlenítik, lekarakter gyilkolják, felvásárolják. Vajna András a hanyatló Amerikából visszaszakadt hazafi elfelejtette szóvá tenni, hogy a kormánypárti média, amely totálisan uralja a közbeszédet, napi szinten tolja a hazug és harsány propagandát, miközben a haveri médiát pedig költségvetési forrásokból pofátlanul tömködik, hogy hazudjon, ferdítsen, elhallgasson, cenzúrázzon és önkényesen gyártsa a híreket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.