Kis Grofó családja évszázados tradíciók mentén éli az életét, ahol a férfi dolgozik, az asszony pedig otthon neveli a gyerekeket. Erről az énekes és édesapja az ATV-n futó Esti FRizbi Hajdú Péterrel vendégeként mesélt.

Forrás: frissvilag.com
Feltöltő: Eriksson
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Ha a kezem közé kerülne ez a himsoviniszta barom, átnevelném kicsit. Azt fényes lángosképű pofáját kimanikűrözném kicsit. De sajnos nem kerül a kezem közé, mert ránézni sem tudok, a fene azt a kipucukodott purdé formájját.
Hát többek között ezért nem lehet őket beintegrálni, mert még mindíg az ősi hagyományaik szerint élnek. És akiket nem lehet ebből kinevelni, gyakorlatilag az elfogadott társadalmi normákhoz sem tudnak alkalmazkodni.
Hiába van egy jóeszű, szorgalmas cigány kislány, aki alkalmas lenne a továbbtanulásra, a tradíciók nem engedik. Mert neki a háztartási munkákat kell eltanulnia az anyjától, 13 éves korában már előzetes megegyezés alapján férjhez adják és jön az összeköltözés.A kislány azt hiszi, hogy kikerül a szülei fennhatósága alól, de nem így van, mert jön a mindennapi rabszolgaság és a kiszolgáltatottság
Kissé eltértem a luxusban élő lángosképű himsoviniszta geci bunkótól, de jaj, annyira nem csípem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Bringás: Hihihi!! :-)))))))))))))))))))))))
silber13
@Bringás: Annyit ér a szöveged, mint egy Hammond A-100 fogaskerekek nélkül! Mellesleg: Persaepe accidit ut utilitas cum honestate certet. Na ez jellemző rád és a fajtádra!
bakegya
A lexuszát drótszamárra cserélte és "enteró" vírust terjeszt ki rátok és mindenkire aki még nem ismerszi meg.A SZEGÉNYEKET ÉS A CIGÁNYOKAT válogatás nélkül gyűlöli (sikeresen felélesztettétek@silber13: @Mirabilis: a híres ,gyáros és feltaláló zsenivel találjátok szembe magatok.SZANCSÓ PANCZA szamara ehhez kutya szar se volt,megbizonyosodhatunk újra csakkk)D
Cefi
@Bringás: Megint süt belőled a származtatásod eredménye, hogy egy vérbajos korcs kutya, és egy rühes patkány vérfertőzéséből létrejjött zigóta vagy. A világ jobban járt volna, ha helyetted inkább a méhlepényt nevelik fel.
Cefi
Fiatal a dizsiben odamegy a DJ-hez:-Van valamid a kisgrofótól?
-Van. Hányingerem.
kamazuka
Természetesen nem általánosítunk.
tiszteljük a véleményét.
Ezért még nem kell haragudni,rá vagy megvetni.hallottátok tradíció.Nem is vallási meggyőződésből.Náluk ez a szokás.
Melyeknél van még ugyan ez így ?Muszlimok?

Nepálban, hogy mennek a dolgok?
Nézzetek utána!
Érdekes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.