Tavalyi balesete óta nem épült fel Rékasi Károly, a színész újabb műtétek előtt áll, úgy érzi, minden kezdődik az elejéről.

"Sajnos megint elkerülhetetlenné vált a műtét, ki kell pucolni a fertőzött csontot és sebet. Újabb, a testem más részéből vett csontforgáccsal kell pótolni a hiányt, és megerősíteni a vasakat. Már elképzelni sem tudom, hogy hol találnak helyet az újabb fúráshoz, hogy rögzítsék a csontjaimat"

- mondta a művész a Story magazinnak.

A Republic együttes tagjai felajánlották segítségüket, november 20-án koncertet adnak, ahol adományokat gyűjtenek a színésznek.

Az együttes a Facebookon is üzent a rajongóknak, videójuk mellé ezt írták:

"November 20-án mutassuk meg együtt, hogy tudunk segíteni Rékasi Károlynak! Mutassuk meg, hogy mennyien várjuk vissza a színpadra őt!"

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
És hol az egészségügyi ellátás??? MIért kell gyűjteni??? Ez orbán egészségpolitikája???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
És hol az egészségügyi ellátás??? MIért kell gyűjteni??? Ez orbán egészségpolitikája???
eszegfu
@csa-csa: 15:48 Bizony "rákarcolna", ha Kresz Géza bácsi állna a sarkon! Az általa létrehozott mentőszolgálattal máris vinnék a kórházba, ahol Géza bácsi meg is mütené... igen jó sebész volt! Igaz észt még ő sem tudna "beültetni".:))
Cefi
@Bringás: Te utolsó szarházi korcs. Már megint kezded? Mát ezért fogom letépni azt a szarházi, hazug skizofrén fejedet .Te egy falusi céllövöldében, vagy az egyetlen egypálcás, úgy nézel ki mint egy fonnyadt répa, és rád van nyomtatva: ALL IN FIDESZ ASSHOLE.
Cefi
Nem a neve számít. Magyarország 2016. A nemzeti magyarország jobban teljesít. Orbán, a kurva anyád.
silber13
@Bringás: Számlaszám kellene? Pénzt akarsz küldeni? Már megint hazudsz! Nwked eszed ágában sincs a segítség, csak a pofádat túráztatod Sunyi Szunyi Pesta!
NaponTamas
Rékasit mint embert sajnàlom.De mint bebizonyította a Barátokban valami elképesztõen tehetségtelen szinész. Ha ilyen tehetségtelenek lennének a pékek mint amennyire tehetségtelen Karcsi,hàt bazmeg szarból lenne a búza. Szerintem gyûjtsünk Kovács Laci bàcsi bàdogosnak...õ egyszer csinàlt egy postalàdàt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.