Tavalyi balesete óta nem épült fel Rékasi Károly, a színész újabb műtétek előtt áll, úgy érzi, minden kezdődik az elejéről.

"Sajnos megint elkerülhetetlenné vált a műtét, ki kell pucolni a fertőzött csontot és sebet. Újabb, a testem más részéből vett csontforgáccsal kell pótolni a hiányt, és megerősíteni a vasakat. Már elképzelni sem tudom, hogy hol találnak helyet az újabb fúráshoz, hogy rögzítsék a csontjaimat"

- mondta a művész a Story magazinnak.

A Republic együttes tagjai felajánlották segítségüket, november 20-án koncertet adnak, ahol adományokat gyűjtenek a színésznek.

Az együttes a Facebookon is üzent a rajongóknak, videójuk mellé ezt írták:

"November 20-án mutassuk meg együtt, hogy tudunk segíteni Rékasi Károlynak! Mutassuk meg, hogy mennyien várjuk vissza a színpadra őt!"

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
És hol az egészségügyi ellátás??? MIért kell gyűjteni??? Ez orbán egészségpolitikája???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Adjatok meg egy számlaszámot! Segítek ennek a nagyszerű színésznek és ami több, embernek!
Bringás
Tudom, hogy úgy szenvedett balesetet, hogy nem akart valakibe belerobogni, mert szabálytalanul kihajtottak elé! Minden tiszteletemet bírja ez a nagyszerű ember!
human
Az ember mindig azt gondolná, hogy egy színész jól keres.
human
@Bringás: Úgy tudom, hogy kereszteződésben balról nem szabad előzni csak jobbról. Ha balról lehetne előzni, akkor a bal oldalról érkező jobbra teljesen szabályosan kanyarodó autóba mindenki belerohanna. És az is lehet, hogy gyorshajtás is volt, ami még inkább nehezíti az autós számára a motoros észlelését és a motoros számára a vészhelyzet elkerülését fékezéssel, irányváltással. Sajnálom a színészt, de minden ellene szól.
papa.49
@human: A Háros utcában az előtte haladó, és balra kanyarodó, Opel bal hátsó ajtajába csapódott bele...
Ez a szitu egyértelmű...
human
@papa.49: A horpadás valóban az autó hátsó felén volt, ami azt jelenti, hogy az autó már kanyarodásban volt. Ha esetleg nem indexelt az autós, az még javíthat a színész helyzetén, de még mindig ott a gyorshajtás valószínűsége.
eugen4402
A fiamnak szoktam mondani, hogy az életben nincs olyan sürgős elintézni való feladat, ami miatt bele kellene menni egy kockázatos előzésbe... A cégnél volt egy sofőr, aki azzal cukkoltunk, hogy a biciklisek is megelőzik. Már tudom, neki volt igaza, azzal vágott vissza, hogy negyven éve vezet autókat, de ő még mindig odaért, ahova elindult...
papa.49
@human: Ugye a színész megkérdőjelezte a baleset lefolyását is, arról már nem is szólva, az első műtét után eszében se volt betartani az orvosi utasításokat, a végeredmény meg látható...
Pontosan ismerem azt az utcát keskeny, emelkedik fel a hegyre, ráadásul van benne kanyar is, és ami nem elfeledhető tény 40 km. korlátozás is van...
Clavigo
@Bringás: Bunkó vagy Bugsy...,,meg sutykó is. Egy oláh sutykó.
human
@Bringás: Te milyen kreszt ismersz, mesélj? Még a lovaskocsis időkből?
Clavigo
@Bringás: Mi van Tricikli,,itt ragadtál az országban,,hétvégén ??Zárva van a zöldhatár,,Teknősbéka ?? " Páncélos-parancsnok "",,,ha nem mész haza Oláhországba,,,,,a haverjaid le fogják dugni a kedvenc kecskédet...Figyelj oda Bocskoros..
Yoda69
Mire kell az adomany? Nem TB-rol megy az ellatas?
eszegfu
Semmi baj, ha a müvészvilág gyüjtést szervez valamelyik kollégájuknak. Nekem csupán az a bánatom, hogy gyakorlatilag minden egyszerü embert is "padlóra" tesz egy váratlan betegség, akiknek szintén lehetne gyüjteni. Nyilván TB ellátást kap, csak éppen hónapok óta nem tud dolgozni, vélhetően a mütét után sem...mögötte egy válás, ami bármelyikünkkel sajnos megeshet és nincs segitség!
dr. prédikátor
Lánctalpas féleszű félkerekű! Tudod te hogy mi a KRESZ???nem a Kresz bácsi a sarokról!!!
human
@eszegfu: Mindenkinek saját pénze. Ha adni akar, akkor adjon. Volt itt már olyan is, hogy egy brazil szappanopera vak hősének gyűjtöttek szemműtétre.
csa-csa
@dr. prédikátor: a sarkon a KRESZ Géza bácsi áll
eszegfu
@human: Ebben nincs is köztünk vita. Nem jól fogalmaztam az előbb... azt akartam az egészből kihozni: ide jutottunk, ha valaki gyógykezelésre szorul, akkor nincs keresete, nincs megtakaritása és adományokat gyüjtenek a megélhetéséhez. Rékasinak ez esetleg sikerül, de hány embernek meg nem?!:( Egyébként én is emlékszem arra a bizonyos gyüjtésre!
Jozefina
És hol az egészségügyi ellátás??? MIért kell gyűjteni??? Ez orbán egészségpolitikája???
eszegfu
@csa-csa: 15:48 Bizony "rákarcolna", ha Kresz Géza bácsi állna a sarkon! Az általa létrehozott mentőszolgálattal máris vinnék a kórházba, ahol Géza bácsi meg is mütené... igen jó sebész volt! Igaz észt még ő sem tudna "beültetni".:))
Cefi
@Bringás: Te utolsó szarházi korcs. Már megint kezded? Mát ezért fogom letépni azt a szarházi, hazug skizofrén fejedet .Te egy falusi céllövöldében, vagy az egyetlen egypálcás, úgy nézel ki mint egy fonnyadt répa, és rád van nyomtatva: ALL IN FIDESZ ASSHOLE.
Cefi
Nem a neve számít. Magyarország 2016. A nemzeti magyarország jobban teljesít. Orbán, a kurva anyád.
silber13
@Bringás: Számlaszám kellene? Pénzt akarsz küldeni? Már megint hazudsz! Nwked eszed ágában sincs a segítség, csak a pofádat túráztatod Sunyi Szunyi Pesta!
NaponTamas
Rékasit mint embert sajnàlom.De mint bebizonyította a Barátokban valami elképesztõen tehetségtelen szinész. Ha ilyen tehetségtelenek lennének a pékek mint amennyire tehetségtelen Karcsi,hàt bazmeg szarból lenne a búza. Szerintem gyûjtsünk Kovács Laci bàcsi bàdogosnak...õ egyszer csinàlt egy postalàdàt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.