Mint ismert: Kovács Gergely, az MKPP vezetője és néhány társa épp repedéseket festett le Pécsen szombaton, amikor előállították a rendőrök és bevitték az örsre.

Kovács azt mondta, festettek, amikor kijött egy biokomos ember, és felszólította őket, hogy hagyják abba. Mivel az aktivisták ennek nem tettek eleget, a férfi kihívta a rendőrséget.

A pártelnöktől a 444.hu megtudta, hogy mintegy 3 órát kellett a rendőrségen tölteniük, ahol főként az adataikat vették fel. A rendőrségen kiderült, hogy graffitizés bűncselekményével gyanúsítják őket. Kovács szerint ez azért lehetetlen helyzet, mert ezt a bűncselekményt falak festésével lehet elkövetni. Ők viszont a talajt festették, falra egy csepp festék sem folyt.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@eszegfu: Megfigyelted már, hogy a senkik, az erköolcsi toprongyok imádják azt gondolni magukról, hogy van hatalmuk?
Sok portásra, biztonsági őrre, a fegyveres erőknél a legalacsonyabb rendfokozatúakra jellemző ez nagyon.
eszegfu
@Kutyuska: Ahogy mondod... én is ebből indultam ki! A szomszéd településen van egy Nav kirendeltség és az ott lévő "kapus" egy nő biztonsági őr. Várakoztam kb. fél órát, de a végén már alig birtam visszatartani a felháborodásomat, meg a nevethetnékemet, ahogy ez a némber "osztotta" a népet... a legtöbben az első kérdésére sem tudtak egy mondatot kinyögni, ugy "lefagytak", tényleg már csak a bokájukat kellett volna összecsapni, tisztelegni és jelenteni... talán valami "átképzős" smasszer lehet (még mindig itt van "szolgálatban")... ja meg még "tanácsokat" is osztogatott, mint egy jólértesült. És a tragédia, hogy először az "ilyenekkel" kell megküzdened, utána tudsz csak érdemben intézni valamit is.
Kutyuska
@eszegfu: Az a tapasztalat, hogy a nők még szemetebbek tudnak lenni ilyen hatalmas pozícióban, mint a portás, adóellenőr, stb.
eszegfu
@Kutyuska: Ebben sincs véleményeltérés köztünk!:)) Magamról tudom!
silber13
Én bizony több hetes, bentlakásos, vizsgával egybekötött fejtágítót tartatnék a yardok arra illetékeseinek, " A grafitti, mint olyan " valamint " Grafitti kivitelezée a fennálló regnáló kormányzó párt elvárásainak megfelelően " címekkel, ugyanitt a " Grafitti eltávolítása" címen gyakorlati oktatás megvalósítása.
sziha
Sip es festek... Viktor, hany TEK(etlen) orzi mar a hazad? En a sippal fujnam a festeket a faladra. Rad nem, mert koszos lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.