Az 1956-os forradalom és szabadságharc lényegében megmentette a nyugati világ több országát attól, hogy ott a kommunizmus hatalomra kerüljön – vélekedett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hétfőn Budapesten, egy könyvbemutatón.

A Kereszténydemokrata Néppárt elnöke kiemelte: a párt által megfogalmazott eszmeiség azért nem tévesztett irányt, mert az egyház társadalmi tanítására épült. Ez az eszmeiség az, amely a mai polgári, keresztény és nemzeti oldal számára egyfajta előképként vállalható – tette hozzá.

Azáltal, hogy 200 ezer embert elüldözött a kommunista rendszer, a magyar forradalom és szabadságharc lényegében megmentette Európát az eurokommunizmustól és több országot attól, hogy a Szovjetunió támogatásával, demokratikus választáson a kommunisták kerüljenek hatalomra. A szovjet tankok brutalitása és a távozók beszámolói "kinyitották a szemeket" – mondta Semjén Zsolt, aki szerint a nyugatiaknak

"térden állva kellene hálát adniuk a magyaroknak, hogy megmentették őket a kommunizmustól".

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez már az önszuggeszció olyan mértéke, ami az elmeháborodottságnál is komolyabb
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Semlyénnek meg előttem kellene térdelni lehetőleg tátott szájjal!!! Tetü!!??
grincss
Zsóti!
Én azt szeretném, (dehogy!) h előttem térdelve adj hálát az Úrnak és szeressssss!!!
Eladott Ország
Plágiumos Zsótinak inkább a vadászpuska távcsövének keresztjével kellene foglalkoznia, azzal többre mennénk.
Nessy
Na, szóval hogy is van ez? Pártunk és kormányunk szerint ami 1949 és 1989 között illegitim volt minden! Akkor most hagyják 56-t békén!
nezelodo
Zsóti így megfelelne a hálaadás, és lóháton fogadnád a hódolatot?
youtu.be/SVALVFwzyF4
kisrigó
Elképzelem, hogy zsóti ül a lovon (illetve egy szamáron!), ugyanis az jobban illik hozzá, és az európai vezetők sorra járulnak elébe levett kalappal, meztéláb és kórusban mantrázzák: " de jó, hogy vagy nekünk nagyuram!" Beképzelt majom! Mit csinált ez, mielőtt itt kezdte osztani a nemlétező észt? Ne nyilatkozzon fejedelmi többesben, mert már megint más tollával ékeskedik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.