Másfajta jogi megoldásban kell gondolkodni, és számba kell venni, melyek azok az eszközök, amelyek védelmet garantálnak Magyarországon – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára kedd este az M1 aktuális csatornán azzal kapcsolatban, hogy nem kapta meg a kétharmados támogatást a parlamentben az az alkotmánymódosítási javaslat, amely kimondta volna, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be.

Tuzson Bence közölte: még vizsgálják azokat a jogi lehetőségeket, amelyek alkalmasak lehetnek a "védelmi szint" fenntartására.

Egy biztos, hogy a védelmi szintet nem lehet feladni, a fizikai védelmet továbbra is fenn kell tartani, a jogi védelmet, a határzár tekintetében is fenn kell tartani, az élő erőt is ott kell tartani a határon, másrészt pedig Brüsszelben is ezt a harcot tovább kell folytatni.

Szavai szerint ehhez lehetett volna jó és erős eszköz az alaptörvény-módosítás, amelyben végül az ellenzékre nem lehetett számítani.

A Jobbikkal kapcsolatban megjegyezte: csak ürügyet keresett arra, hogy "kihátrálhasson" a kérdésből.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Másfajta megoldás,, bebaszunk benneteket a Csillagba, oszt ha enni akartok akkor dolgoznotok kell, nap mint nap!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@kakaósbögre: ma, 22:44 Másfajta jogi megoldás lehet még a lámpavas.
solidedge
Az alaptörvény módosításáról szóló vita egy idióta agyrém idióta politikusoktól. Minden tettük és mondatuk egyetlen mozgatórúgója a hatalom megtartása, vagy megszerzése minden áron. Valami elképesztő erkölcsi mélységbe süllyedtek és magukkal rántották az országot. Ép ésszel felfoghatatlan, már burleszkbe illő a köznapi politikánk és ebben ludas az összes párt. Egy negyedosztályú kocsmából kitíltanák őket ezért az Országházban húzzák meg magukat.
RonaGyuri
Jogi megoldás, főleg ha még másfajtább

a méretes, de nem megrendítő pofon utáni hangulatban

Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára kedd este az M1-en szónokolt, azt követően, hogy „Az Orbán Viktor által benyújtott hetedik alkotmánymódosítás, amely kimondta volna, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be, kedd délelőtt nem kapta meg a kétharmados támogatást a parlamentben”. Kifejtette: „Másfajta jogi megoldásban kell gondolkodni, és számba kell venni, melyek azok az eszközök, amelyek védelmet garantálnak Magyarországon”.
Hic & nunc nem foglakoznék sem a kérdés alapvető értelmetlenségével, sem pedig az ország védelmére való idétlen hivatkozásokra, megmaradok a dolog jogi keretein belül. Mint tudjuk a migráncs-népszavazáson feltett kérdésről eleve lerí, hogy igencsak komoly mértékben megy szembe az alkotmánypótló alaptörvény előírásaival, hiszen több momentumában is taxatíve sérti az alkotmányos előírásokat. Ráadásul igencsak egyértelműnek látszott, hogy az alaptörvény megváltoztatását célozza. Mint ismert a derék Kúria ismételten okadatolva ócska pártkatonai gittegyletté silányultságát, mindezeket nem vélte felfedezni. Ezt követően a lebonyolított népszavazás nem volt érvényes, így semmiféle jogi relevanciája sincsen. Nos, ez ártunkat és qurmányunkat egy csöppet sem zavarta – ráadásul a szavazásra hivatkozva – megpróbálta az alaptörvényt módosítani sikertelenül.
Hát igen tényleg nem ártana más jogi megoldásokkal próbálkozni. Bár tartok tőle, hogy Őfeneségéék még arrogánsabb, még pofátlanabb és még erőszakosabb megoldásokban törik a fejüket.
papa.49
@kkalman: Nem rossz megoldás, főleg, hogy végleges!!!
justhpeter
@kakaósbögre: @kkalman: Én a kényszermunkára szavaznék. Valamit nekünk is kell élveznünk, ennyi megítélésem szerint nekünk is jár.
papa.49
@justhpeter: Tudod mire lennék kíváncsi de arra nagyon az itteni ,,hódolói,, vajon ütnék-e korbáccsal a kényszermunkásokat???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.