Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője szerint Vona Gábor, a Jobbik elnöke "felsorakozott" Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke mögé.

A fideszes politikus, aki egyben a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke, azzal kapcsolatban tette a megjegyzést az M1 aktuális csatornán kedden, hogy nem kapta meg a kétharmados támogatást az az alkotmánymódosítási javaslat, amely kimondta: Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be.

Németh Szilárd felelőtlennek nevezte az ellenzéki pártokat azért, mert "megakadályozták", hogy az emberek döntése bekerüljön az alkotmányba.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Juhéééééé...úgy szenvednek a patkányok, hogy idehallatszik! Soros ki ne maradjon, rezsihólyag!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Az a baj, hogy ő és társai azt el sem tudják képzelni, hogy logikusan, önállóan gondolkozzanak! Elképzelhetetlen számára, hogy a különböző pártok valamit egyformán ítéljenek meg, ami szembe megy a Fidesz által kigondolt központi tervnek... "Szólj, gondolj, tégy jót s minden szó, gondolat és tett Tiszta tükörként fog visszamosolyogni rád."
dodóka
Szilárd, Szilárd ! Mennyi idő alatt tanultad meg ezt a butaságot, amiről mesélsz? Kellett hozzá egy-két hét biztosan ...
papa.49
Rezsiszarzsák hiába hőbörögsz EL BUKTÁTOK a parlamenti szavazást ez TÉNY, a többi csupán MASZLAG!!!
Jozefina
Nagyfejű szilárd ki mőgé bújik??? laposkúszásban orbán hátsója ???!!!
nezelodo
@dodóka: tegnap, 14:02. Inkább beszéljen hülyeségeket, és ne rezsit csökkentsen, mert legutóbb amikor csökkentette a majdnem nulla gázszámlámat, 50 ezerbe került az ingyenes gázóra bevizsgálás, amihez senki sem nyúlt, és pontosan mért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.