Stadionrekonstrukció és a kormány Várba költözése helyett bérlakásépítési programot sürget a Magyar Liberális Párt. A stadionrekonstrukciós programra és a kormány Várba költözésére szánt forrásokból évente 5 - 10. 000 bérlakást lehetne felhúzni. 2016 őszén Budapesten és a nagyvárosokban elszabadultak az albérleti díjak, miközben az egyébként is szűkös piacot tovább szűkítették a szállásmegosztó szolgáltatók. Az egyetemisták vagy a pályakezdő fiatalok számára ezzel szinte elérhetetlenné váltak az albérletek.

Forrás: kiadoalberlet.hu
Feltöltő: zoli74
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Fontosabb a csúti csüngőhasúnak és bandájának a strómanok további hízlalása közpénzből. Lásd a kötélbarát Garancsi 1 milliós négyzetméterenkénti fajlagos költségű lakásépítése, az arra érdemeseknek, a négymilliós koldus országában. Vagy a fidesz daliás Goebbelse a gülüszemű Tóni által kiagyalt lakáslottó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.