Még idén kivezethetik a letelepedési kötvényt Magyarországon – közölte ismét a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy kérdésre válaszolva csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Lázár János arra a kérdésre, hogy szavaznának-e újra az alaptörvény-módosításról a letelepedési kötvény kivezetése után azt mondta: "ez nem óvoda", és Brüsszelben még decemberben döntés várható menekültkérdésben, amelyben "egyelőre nem nekünk áll a zászló".

A miniszter a jobbikos érvekre reagálva azt firtatta, miért kellene az ország hitelezésének kérdését összekötni a bevándorlással. Hozzátette: a letelepedési kötvényhez kapcsolódó tartózkodási engedélyeket szigorúan ellenőrzik.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Lázár te idióta, bringástudatú agyatlan! Szerintem ezentúl csatlakozz a gazdádhoz, mikor Graz irányába indul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@human: A tolvajokat én is rács mögé tenném, ebben egyet értünk! Jócskán megritkulnának a parlamenti pártok sorai, azt hiszem...
human
@Cicamama55: Az a baj, hogy nincs elrettentő erő. Fékek és ellensúlyok és független ügyészség, ezek hiányoznak rohadtul.
Általában is nem a büntetés mértéke tartja vissza a bűnözőket, hanem a lebukás, az elfogás valószínűsége. Érted! Hiába írja le a fidesz, hogy 100 évet kap aki ellop 1 milliárd forintot. Ők attól még milliárdokat lopnak, mert Polt Péter a főügyész.
tutajos
Tudtad Janó!
Nem nekünk "nem áll a zászló", hanem NEKTEK !
"Na, ugye!"
tutajos
Tudtad Janó ???
Nem nekünk "nem áll a zászló", hanem NEKTEK !!!
"Na, ugye!"
Eladott Ország
Ezért kellett 13 milliárd 104 millió forintot a költségvetésből a kvótanépszavazásra fordítani, mely érvénytelen lett? Brüsszelben még decemberben döntés várható menekültkérdésben, amelynek vezérlőelve az erősebb kutya... A kleptokrata kormányra még egy óvoda vezetését sem lehet bízni.
szaboria1
Janóka a kis hazug!!! Nem tudja kivezetni mikor 3 hónapra októberben adtak ki engedély egy külföldön bejegyzett cégnek. Mint hallani lehetett a Kínaiak teljes gőzzel jelentkeznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.