A bíróság elfogadta a Zuglóban cserbenhagyásos balesetben egy embert halálra gázoló fiatal nő védőjének indítványát: pénzért cserébe nem kell előzetesbe vonulnia a gyanúsított nőnek – írja a Blikk.

Az orvos-szakértői vizsgálatok szerint kokaint fogyasztott a Zuglóban gázoló nő – legalábbis a hirado.hu szerint. Egy kölcsön kapott Audival gázolt, a helyszínről elhajtott. A nőt két órával a baleset után, egy szépségszalonban fogták el az egyenruhások, éppen műszempillát csináltatott.

A bíróság elfogadta a védő javaslatát, miszerint ha a nő kifizet 2 millió forint óvadékot, akkor nem kell előzetesben maradnia, hanem lakhely elhagyási tilalmat rendelnek el ellene, az alábbi feltételekkel: Nem hagyhatja el Budapestet és nyomkövetőt kap, illetve minden héten jelentkeznie kell a kijelölt rendőrkapitányságon. Gyakorlatilag szabadon mozoghat Budapesten, amíg tart az eljárás.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Más valaki akit kiengedtek az előzetesből ilyen esetben van-e szerintem nincs, ez a spiné is a brancs belső köreihez tartozik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
@papa.49: A járás és a nézést elnézve prosti...Talán még ezt igazolja a bmw plusz kokó is. Hát ez van vannak prostik, akik meghalnak a kuncsaftok miatt vannak akik megússzák..
Borsodi
Ez így működik ebben az országban ha sok pénzed van jó kapcsolataid vannak bármit csinálhatsz.Ha csóró vagy nincs rád szükség,mehetsz a börtönbe.Még jó,hogy nincs korrupció!
Desischado
Gyalázat. Pont mint rezesovánál. Ennyi egy emberélet!
moareka
@simmering73: Mi a büdös frászból van ennek étteremlánca,hiszen még annyit nem élt, hogy össze diványozza a rá valót?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.