Követeljük egy Nemzeti Orbán Viktort Móresre Tanító tálca nélküli miniszteri poszt létrehozását, melynek betöltője büntetőjogi felelősségre-vonás terhe mellett köteleztessék arra, hogy amennyiben van még Orbánra fogadóképes kereslet, úgy szabja át olyanra első számú közszolgánkat, hogy legalább a külcsine és viselkedése okán ne kelljen szégyenkeznünk miatta, legyen végre emberek közé ereszthető! Persze, szükséges lenne - de ne legyünk telhetetlenek - olyan grémium felállítása is, amely a külcsín rendbehozatalán túl a belbeccsel is foglalatoskodik, mert azt sem árt kozmetikázni, amit mond.

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@karma1: CSAKKK SEMMI PÁNIK...A FÖLD HA NAGYON RENG,HOZZÁM HAZA BÁRHOGYAN IS EMIGRÁLHATSZ,BEFOGADLAK...a záder maradhat!!!
karma1
Ez egy szuperul osszeszedett iras volt, kedves Lili, de sajnos, irhatsz Te azt, amit akarsz, ez a bunko akkor sem fog belole tanulni, mert a felfuvalkodottsaga nem engedi, hogy barkinek az epito tanacsat elfogadja.

Az a nadrag! Csak azt tudnam feledni! ... Minden politikus ugy nez ki, mintha skatulyabol huztak volna ki, aki egy masik orszag legfobb vezetoivel talalkozik - de orban???

Sajnalom, hogy outana a magyarokat egy gondozatlan, rosszul oltozott, hanyag nepnek allitja be.
Nem ezt erdemlik a magyarok a nagyvilagban.
eugen4402
@karma1: Tényleg jó cikk... De alatta van egy komment, és egy link (egy youtube-ajánlat). Hát azon a nevető csecsemőn könnyesre nevettem magam...:-)
bakegya
Hát ez az...egy BIKA KÉPÉBEN TETSZELGŐ TEKNŐS...ha velem találkozni akarna,hát inkább BETEGET JELENTENÉK,esetleg MÉG emigrálnék is aznapra!
bakegya
@karma1: CSAKKK SEMMI PÁNIK...A FÖLD HA NAGYON RENG,HOZZÁM HAZA BÁRHOGYAN IS EMIGRÁLHATSZ,BEFOGADLAK...a záder maradhat!!!
karma1
@bakegya: Draga Baratom, koszonom a megtisztelo meghivast, de en sajnos gazdasagi menekult vagyok - ill. az lennek otthon - szoval nagyon sok gondot okoznek Neked, akaratlanul is. Peldaul nincsen magyar adoszamom, TAJ szamom, allando lakcim-kartyam, tehat a nullarol kellene kezdenem,.

Egy elonyom van a nyelvtudason kivul: nem felek semmifele nehez munkatol! Viszont azt itt megfizetik, otthon nem,... tehat inkabb rengjen az a fold, nem sok fog ram esni, - hegyteton lakunk.
Ugyanez fennall ellenkezoleg is: ha Neked van szukseged segitsegre, Te is johetsz ide...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.