A TV2 Tények című műsora Gergely Zsófiának, a hvg.hu újságírójának szentelt egy két és fél perces riportot. A lényeg az volt, hogy Gergely Zsófia a hét elején írt egy cikket, miszerint infarktust kapott Várhegyi Attila, a Fidesz egykori pártigazgatója. Az összeállítás szerint ezzel a médiaetikát és személyiségi jogokat is sértett, ami miatt az érintett akár perre is viheti az ügyet. De folytatták: Gergely Zsófia állítólag úgy tudósított a TV2 ellen folyó tárgyalásokról, mintha ő is ott lett volna, ám állítólag egyszer sem jelent meg.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zsózi ma ezt írta?
„Nincs többé liberális konszenzus, mert ugyan a média száz százaléka Hillary Clintont támogatta, és mégis Trump nyert. Vagyis teljes egyértelműséggel kiderült, hogy a liberális konszenzus leghatalmasabb fegyvere, a média már semmit sem ér. (Ugyanazok, akik teljes természetességgel beszélnek arról, hogy a média teljes egészében Clintont támogatta, nekünk azt jajgatják, hogy a kormánypárti sajtó létezése, „túlsúlya” miatt idehaza nem is lehet tisztességes választásokat tartani. Azért majd ezen is töprengjenek el egyszer…)”.
papa.49
Még ahhoz is harmatosan gyengék)))))))))
F_Viktor
No problem, annak a 1,5 millió agyilag zokni fityesz szavazónak ez is megteszi, bármilyen hazugságot el lehet nekik adni. Ezt tudják a habony-művekben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.