Bakondi György szerint a Földközi-tengeren Olaszországba vezető embercsempész-útvonal egészen addig aktív marad az időjárás ellenére is, amíg az olasz hatóságok nem Afrikába szállítják vissza az onnan elinduló menekülteket.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta: Németországban már felmerült az ötlet a visszaszállításra, de Líbiával ez nem oldható meg, Egyiptommal, vagy Tunéziával lehetne erről megállapodni.

Bakondi György beszélt Donald Trump megválasztott amerikai elnök és az uniós migrációs politika viszonyáról is. Szerinte az eddigi politikailag korrekt hozzáállás helyett Trump a valósággal szembenéző bevándorlás-politikája segíthet abban, hogy a magyar álláspont is elfogadottabb lehet az unióban a migráció kérdésében.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Olyan nincs, hogy nem lehet.
Akarat kérdése.
Bezzeg a líbiai háború esetében nem mondták se az olaszok, se a franciák, hogy nem lehet!!!
Simán xarrá bombázták!!!
verőce21
"...Trump a valósággal szembenéző bevándorlás-politikája segíthet abban, hogy a magyar álláspont elfogadottabb lehet az unióban a migráció kérdésében."
Nem a szarrá bombázás a megoldás, Mert az egy fél nap, de ott telephelyet kell létesíteni, folyamatosan ellátni, megvédeni, biztonságos kikötőt létesíteni egy idegen országban, amiből kiszakítanának egy fél Baranya megyei területet.
wagabund
le van az egész mentőakció vajazva...a haditengerészet csak parancsra teheti, amit tesz...

miközben dől a lóvé, szidják a magyarokat...így megvan a terelés..amit be is szopnak a népek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.