Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészettudományi és természettudományi kara, valamint a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara vezeti a HVG friss felsőoktatási rangsorát – írja az eduline.hu.

Az oktatói és a hallgatói kiválóság alapján összeállított intézményi rangsorban az első helyet szerezte meg az ELTE – megelőzve a Szegedi Tudományegyetemet, a Pécsi Tudományegyetemet és a Semmelweis Egyetemet is  -, bölcsészettudományi és természettudományi kara pedig a Semmelweis orvosi karával hármas holtversenyben vezeti az egyetemi-főiskolai karok 2017-es rangsorát.

A tíz legjobb egyetemi-főiskolai kar friss listájára több bölcsész- és általános orvosi kar is felkerült. A szegedi és a pécsi bölcsészkar mellett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara is jó helyen végzett, ahogy a debreceni, pécsi és szegedi orvosi kar is.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A legérdekesebb a BME-TTK! A legalacsonyabb (1) pontos az oktatói kiválóság, és a legmagasabb (39) a hallgatói. Hogy ezt hogy hozták össze! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.