A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Nyugati pályaudvar vasúti összekötéséről döntött a kormány – jelentette be Lázár János csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter közlése szerint erre több megoldás is létezik, a kormány egy 29 kilométeres új vasúti pálya kiépítését részesíti előnyben, amely a Budapest – Cegléd – Szolnok vasúti vonal új nyomvonala is lesz.

A beruházás nagyságrendileg 100 milliárd forintba kerül – ismertette a tárcavezető, aki azt is elmondta, hogy a vonatok 20 percenként járnának a vonalon és 18-20 perc lenne a belváros és a reptér közötti menetidő.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Eldőlt: vasúttal kötik össze a repteret és Budapest belvárosát.
A tendert mélyszaros lölö nyerte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Cefi: A "híg fos. " az, aki ilyen tahó módon böfög bele olyasmibe, amiről fogalma sincs! Tahó paraszt vagy, ugass azzal, aki vevő erre az útszéli hörgésre libsike!
wagabund
@Bringás: 7.43.

a cím:

..."Eldőlt: vasúttal kötik össze a repteret és Budapest belvárosát"...

erre írtad: ..."Nocsk! Orbán megalomániája nem ismer határokat! :-))))))))))))))) "...

magyarázd meg, hogy a hozzászólásodban hol az irónia? lécciléccilécci...mert a végén a sok szájlival nem igazán értelmezhető...
Jozefina
Közbenső megálló, persze felcsút lesz!!!???
Bringás
@wagabund: Mi köze lenne a gyorsforgalmi vasútnak a felcsútihoz? Semmi! Épp ezért ironikus, ha Orbán bár hol vasutat fejleszt, azonnal rá kell rohanni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.