Egységes, nemzeti közösségi kerékpáros keretrendszer létrehozására szolgáló részletes koncepció kidolgozására kérte a kormány a nemzeti fejlesztési minisztert, valamint a kerékpározásért és az aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztost, illetve arra, hogy tegyenek javaslatot a szükséges intézményrendszeri, fejlesztéspolitikai intézkedésekre és az egységes működést biztosító jogszabályi előírások kialakítására.

A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint a kormány elkötelezett a közösségi kerékpáros rendszerek fejlesztése és ezek országos átjárhatósága iránt.

Ennek érdekében indokoltnak tartja a közösségi kerékpáros rendszerek fejlesztését Budapesten túl Magyarország nagyvárosaiban és kiemelt turisztikai régióiban. Indokoltnak látja továbbá azt is, hogy az egyes közösségi kerékpáros rendszerek között szolgáltatás, tarifarendszer, élmény szempontjából biztosítva legyen a teljes átjárhatóság, valamint a földrajzilag kapcsolódó rendszerekben a fizikai átjárhatóság.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Captain Blood
Mivan??? Bringás benyalta magát a Gazdaállatnál???
Cefi
Bringás, bazdmeg egy cikk, amire egy hétig nyugodtan recskázhatsz. A propi szerkesztői meg fülig érőszájjal húzzák fel a sliccüket; ma nem raktad be a műfogsorod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.