Egy 20-25 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi késsel fenyegette, majd kirabolta az egyik utast az 1-es villamos újbudai szakaszán.

A férfi november 17-én 15 óra 20 perc és 15 óra 45 perc között az 1-es villamoson késsel megfenyegetett egy utast, majd elvette a pénzét és a mobiltelefonját. A rabló a Budafoki út / Dombóvári úti villamosmegállóban leszállt és elmenekült.

Késsel rabolt fényes nappal a villamoson

Az elkövető a police.hu szerint 20-25 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja rövid, sötétbarna. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis kabátot, térdénél kopott farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-381-4300 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
nekem csak egy kérdésem lenne. Akkor és ott csak ez a két ember utazott a villamoson? vagy az utasok fogadásokat kötöttek "ki nyer ma"?
magyarbakancs
@Szeparepa2: Segítettem volna egy kis buci formázásban.
.

Ha jól látom @igánynak látszó tárgy volt megint az elkövető?
Mért nem lepődök meg?
Borsodi
@magyarbakancs: Mert ez már nálunk minden napos dolog,pedig a közbiztonság egyre jobb az okosok szerint.Ezért fogok a jobbikra szavazni,és a kasztrálással is egyet értek,valamint a halálbüntetést is vissza kell állítani ,akinek meg öt gyereke van meg adóztatni.
mail.google.com/mail/u/0/#inbox/1587d104ce370b2d

vissza állítását is támogatni kéne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.