A robbantás gyanúsítottja előzetes letartóztatásban van, melynek meghosszabbítását indítványozta a főügyészség – többek között – a folyamatban lévő szakértői, elmeorvosi vizsgálatok miatt is.

P. László édesapja a zaol.hu-nak adott interjút. 

Biztos vagyok benne, hogy ő nem csinált ilyet. Sem a neveltetése, sem az eddigi élete nem erről szólt, hogy másokat bármilyen szinten is megtámadjon. Tisztelte az életet maga körül: állatokat, növényeket is. Nem olyan beállítottságú, hogy felrobbantson embereket. Ez abszurditás számomra

- jelentette ki az apa.

A fiú apja nagyon sok kérdést kapott, ezekről még nem szeretne beszélni. Úgy véli, a fia rossz időben, rossz helyen lehetett, és ezért terelődött rá a gyanú. Laci egyébként nemrég állt saját lábra a homokkomáromi kis házában, és telefonon tartotta a kapcsolatot édesapjával.

Arra a kérdésre, hogy a köztéri kamera felvételén miért nem ismerte fel a fiát, az apa azt felelte:

Mert az nem a fiam. Mondták, hogy 170 centiméter körüli. A fiam 185 centiméter körül van. Az arcformája sem olyan. Nem ismertem rá, pedig láttam én is a Híradóban. Eszembe sem jutott volna, hogy ő lehetne. Ilyen alapon, ami azon a képen látszik, az ország felét gyanúsítani lehetne. Nem hasonlít rá sem az arca, sem a magassága, sem a mozgása. Nem tudom, mi alapján lett ő a gyanúsított. Beszéltek DNS-mintáról. De ha valakinek elveszik valamijét, majd odateszik, akkor ő a gyanúsított, mert rajta van a DNS?

– sorolta kételyeit P. László, aki reméli, fia mihamarabb tisztázza magát, és kiengedik az előzetesből.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A végén még ebből is az lesz, mint a Tánczos Gábor ügyből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@anka: Ha nincs egyértelmű bizonyítékuk akkor a bíróságon sem fog megállni a vád. Egyébként lehetnek olyan bizonyítékok amikről nem tudunk, nem tudhatunk, mert olyan titkosszolgálati módszerekkel jutottak hozzá ami nem publikus.
kamazuka
@human: Ne mááár milyen titikos módszerek?
Elmegy robbantani éjjel fehér kalapban?
Életszerű?
Nem kerek!
Desischado
Szerintem meg áldozat. Kellett sürgősen egy bűnbak. A valódi elkövetőket másutt kell keresni.
human
@kamazuka: Majd a szakemberek eldöntik. Ők vannak a bizonyítékok és a tudás birtokában.
Amiben én nem vagyok biztos, hogy a nyilvánosságra hozott képeken ugyanaz a férfi látható-e? Mi alapján tudják biztosan, hogy ugyanazok a személyék? A bolti kép valóban hasonlít az elfogott személyre, de hitelt érdemlően vissza kell tudni vezetni az azonosságát a robbantásig. Ha ez nem megy, akkor még a motivációval, tárgyi bizonyítékokkal igazolható a bűnösségek. Például ha valóban a helyszínen talált dns megegyezik a vádlottéval, akkor mondhatni eldőlt az ügy.
kamazuka
@human: A DNS nem minden.Azért mert elhaladsz az utcán egy adott helyen köpsz egyet azután még hasonlítasz is valakire meg a rokonod városban lakik, de Te vidéken, de a családod múltja a rólad alkotott kép a múltad alapján .szóval mindent egybevéve érdekes,én is várakozva követem a fejeményeket.
Nekem akkor sem kerek.
Borsodi
Kellett egy madár, csak le ne essen mert akkor bármit rá lehet kenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.