A holnap megjelenő Magyar Narancs exkluzív interjút közöl Tarsoly Csabával, a Quaestor-ügy elsőrendű vádlottjával. Tarsoly letartóztatása óta először szólalt meg nyilvánosan, és kendőzetlenül beszélt a Quaestor bedőlésének körülményeiről.

„2015 elején a Külügyminisztérium hozott egy Ghaith Pharaon nevű szaúd-arábiai befektetőt tárgyalni. A Buddha Bárban volt egy nagy ebéd, ahol bemutattak neki és a titkárának, aztán én is meghívtam őket ebédelni. Utána megjelentek az irodámban a befektetők, és elmondták, hogy beszállnának a Duna City fejlesztésébe. Én kicsit keveselltem a felajánlott összeget, amire azt mondta a szaúdi befektető, hogy ha adok neki öt százalékot, akkor megszervezi a finanszírozást.”

 - nyilatkozza Tarsoly a lapnak.

Igen, pontosan arról a Ghaith Pharaonról van szó, aki megvásárolta az Orbán Viktor miniszterelnök szomszédjában lévő telket, mellé még két kastélyt (Hőgyészen és Seregélyesen), valamint a Postabank székházat – ez utóbbit egyenesen egy Tiborcz Istvánhoz köthető cégtől.

Az a Ghaith Pharaon, akinek első számú intézője a Narancs fotóinak tanúsága alapján Tiborcz Istvánnal tárgyalt, és akinek a hajója, ahogy a Narancs kiderítette, Mészáros Lőrinc jachtja közelében parkolt le egészen véletlenül idén nyáron az Adrián.

Ez a Pharaon ugyanaz a Pharaon, akit többek között pénzmosás és terrorizmus támogatásának gyanúja miatt évtizedek óta köröz az FBI. Ezt a Pharaont mutatta be a Külügyminisztérium Tarsoly Csabának, méghozzá a Quaestor bedőlése előtti hetekben.

- írja beharangozójában a hetilap.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Még mindig nem elég a mocsok, ami ezekről tetves tolvajokról kiderül.
Még most is "szeretünk viktor" feliratos táblákat lengetve vonulnának az agymosott marhák az utcára, ezért a rohadt maffia vezérért és bandájáért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A bennfentesek kihasználták a magas kamatot, kivették a lóvét, a megmaradó vagyont tokkal vonóval eltüntették ,Tarsoly meg a pornép beszopta a bulit.
nusika
Ezt már nem értem!! Ha Tarsoly Csaba jó üzletet kötött Pharaonnal, miért perli Matolcsy? Mindenki jól járt, Orbánék, Tiborczék...nem értem...
csa-csa
az egészben a legnagyobb tragédia, hogy az emberek várhatnak a pénzükre, de a büdös életben nem kapják vissza!
prime777
A fidesznél undorítóbb banda nem volt a magyar történelemben.
És ezek a férgek mutogatnak vissza.
Ugyanolyan felelősek és bűnösök azok is akik annyi szavazatot hoznak nekik.
Az elszámolás rájuk is kell majd,hogy vonatkozzon.
Cinkostársai ők a rendszernek.
kukac50
Biztos Orbán parancsára a Quaestorosok pénzét akarták átjátszani Neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.