Az elmúlt hónapokban Orbán folyamatosan a politikai korrektséget hibáztatta. De a PC-nek Trump győzelmével vége, harsogja a propaganda. Csak azt nem tudjuk, mégis mi a túrót értenek a politikai korrektség alatt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A kormány mondja meg, hogy mikortól kell a gyerekedet óvodába adni, a kormány dönti el, hogy mit tanulhat, milyen szakmát választhat, mennyit fog keresni. A gazdagok kivételt képeznek, természetesen ha a szülő meg tudja fizetni a magántanárt, különórákat, felsőfokú tanulmányokat, akkor bármi lehet a gyerekből. Akkor is, ha hülye, mint a sötét éjszaka.

A kormány mondja meg, milyen hírek kerülnek rádióadásokba, televízió híradókba, nyomtatott sajtóba és az egyre szaporodó, közpénzből létrehozott és fenntartott internetes portálok a kormány utasításai alapján hazudnak mindent és bármit.

A kormány átírta a törvényeket saját igényei szerint, korlátozta a sajtószabadságot, amennyiben gyakorlatilag hozzáférhetetlenné tette az egyébként közérdekű adatokhoz és a közpénzek elköltésének folyamatához való hozzáférést. A kormány korlátozza a sztrájkhoz és a tüntetéshez való jogot. A kormány igyekszik megfélemlíteni, lejáratni, tönkretenni a civil szervezeteket és a mára alig létező ellenzéki sajtót.

Mindent államosítottak, amit csak lehet, közpénzből feltőkésítették és kormányközeli kezekbe adták. Szinte nincs olyan területe az állam működésének, amibe beleláthatna, vagy beleszólhatna (akár csak véleményezés formájában) bárki. Sem polgár, sem civil szervezet, sem szakmai szervezet nem gátolhatja, nem is tompíthatja a kormány totális hatalmát.

Mára a kerítéssel körbetekert, államosított, központosított, egypártrendszerben működő, kormánypropagandával vastagon beterített, külföldi befektetőktől függő, saját ipar nélküli, a beruházások majdnem 100 százalékát uniós támogatásokból fedező ország leszakadt a régió országaitól. A nyugdíjaskorú lakosság aránya növekszik, a születések száma csökken. A munka- és termékeny korban lévő fiatalok tömegesen hagyják el az országot. A nyugdíj összege drasztikusan csökkenni fog, mert a jelenlegi rendszer hamarosan nem lesz fenntartható. Öngondoskodás gyakorlatilag nincs, az alacsony bérek nem teszik lehetővé.
RonaGyuri
a dagadt törpének az inkorrektség a lételeme! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.