A Duna City városrész fejlesztésébe szállt volna be a szaúdi bankár, akivel a Buddha Bárban ebédelt nagyot, majd ült tárgyalóasztalhoz a Queastor-ügy elsőrendű vádlottja. A letartóztatott magyar bankárt megkérdezték a vállalat ingatlanbefektetéseiről, és ő elég kötetlenül beszélt arról, hogy a Csepel-sziget északi csúcsára tervezett Duna City városrész megvalósításának tervezése során Tarsoly Csaba többször is asztalhoz ült Ghaith Pharaon szaúdi befektetővel, a terrorszervezetek pénzelésének gyanúja miatt nemzetközileg is körözött pénzemberrel, aki Orbán Viktor szomszédságában és az ország több pontján is vásárolt értékes ingatlanokat.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nocsak Orbán és Szájjártató újabb közös üzlete
RonaGyuri
nocsak Orbán és Szájjártató újabb közös üzlete
Hellcat
@RonaGyuri: Mondjuk úgy hogy a Qrbán vezette fidesz maffia mocskos üzlete ez is.
namihami
És a Tiborcz-gyerekkel már senki nem akar tárgyalni? Hát a Tiborcz-gyerek már le van sz@rva?
Csak nem úgy volt, hogy a szerződéseket a Duna vízszintje alatt, békaember ruhában írták alá?
Eladott Ország
"Mikor áll valaki Orbán Viktor elé, és közli vele, hogy a demokratikus rend megdöntése, a hatalom kizárólagos gyakorlásának megszerzése miatt a demokratikus Alkotmányban rögzített jog és kötelesség alapján őrizetbe veszi. Joga van hallgatni, vagy beszélni, joga van ügyvédet hívni. Egy dologhoz nincs joga. Amit most csinál.”
lusta
@namihami: Ürgebőrbe varrva vitték a felcsúti kis pocakos zsebcézárnak, aki g..i és besúgó.
namihami
@lusta: Bizony, bizony. Van az úgy, hogy úgy van.
Lehet, hogy a Tiborcz éppen nem ért rá, mert a gátat kellett őrizni, nehogy elvigye az ár. És így persze már érthető, hogy ebből (persze ideiglenesen), de kimaradt a srác.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.