Van önnek annyi tartaléka, mint Rogán Antalnak, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének? Hát, nem kizárt, hogy igen. Miniszterek friss vagyonnyilatkozataiból szemezget a csütörtöki Heti Válasz. A cikk beharangozójában azt írják, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének négy háza, egy teremgarázsa, 16 erdőrésze, szántója és rétje van. Öt éve tartósbérlet útján jutott hozzá egy Audi A3-ashoz, és 44 millió forint adósága van. Rogán megtakarításai 507 ezer forintra rúgnak – a bevallás szerint. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek 108-szor, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszternek pedig 464-szer annyi tartaléka van, mint Rogánnak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
" Rogán megtakarításai 507 ezer forintra rúgnak – a bevallás szerint."

Aqrwaéletbe! Egy csomó nyugdíjasnak több a temetésére félre tett pénze, mint ennek a szegény helikopteres templom egerének!
Kezdjünk gyűjtést a fészbukon a nyomorgó Rogán-Tróger femilinek!

Emellett az is tuti. hogy Lézer-Luxus és az a másik madárszar is hazudik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Peller Anikó: Gondolod, hogy keverné a HUF-ot az Euroval:?
karma1
Ez egyenlo 2600.00 NZD-vel, vagyis kevesebb, mint a minimalberes penztarosi fizetesem volt itt Uj-Zelandon... Szoval elmondhatjuk, hogy minden ho harmadikan reszketve lesi a penzespostast, hogy jon-e a kovetkezo havi fizuja a Parlamentbol, kulonben a ket gyerekenek csak ures kenyer jut - ha jut, 44 millios adossag mellett - vacsira.
Meg a jo rongyszemu edesanyjanak meselje be ezt a dajkameset...
Csokolom, a 44 millios adossag miatt nyugodtan teccik aludni??? Mar csak azert is, mert a fizujanak igen kicsinek teccik lenni ahhoz, hogy valaha ebben a budos eletben vissza tessen fizetni. (Persze, ha az a 44 millios adossag nem is akarodzik visszafizetodni altala, akkor mindjart mas a szitu)...
not me
Szittya Rogán, te sokak állításával ellentétben nem vesztetted el a paraszt jelleged.
Te egy paraszt vagy, és az is maradsz, amíg élsz.
Rogán a kis táska.. Hogy egy milliót ér a kis táskád, attól még mindenki tudja (úgy tudja rólad), hogy csak egy kistáska vagy, egy szittya paraszt.,

Így jártál, te köcsög!!!
(mert a köcsögök így járnak)
kkalman
Vagyonnyilatkozat = hazugságcunami! A teljes családi vagyonról kellene nyilatkozni, beleértve az összes rokont, szülőt, nagyszülőt, gyereket és a többit. Akkor talán kisebb lenne a hazugságcunami. Vagy mégsem?
Peller Anikó
@kkalman: mégsem. Akkor is ugyanúgy hazudnának, semmilyen vonzata nincs a nyilatkozathazugságoknak. A fejétől döglik a hal.
Desischado
A többi vagyonka hol van tóni? Ha a hazugság fájna, te vég nélkül ordítanál. Nem mondom, kit nézzél hülyének, te hazug, bunkó parazita!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.