Az új alkotmánybírák kijelölése, bocsánat megválasztása, kapcsán fellángoltak az indulatok. Amennyiben egymásnak ugrott a zöld sarokból érkező Schiffer és Varju, a vörös sarkot is megjárt, DK képviselője. A veszekedés utózöngéi pedig láthatóan egy nap után sem igazán csillapodnak. Ami talán, egy kicsit érthető is. Míg nem teljesen. Nem abból a szempontból, hogy a DK sérelmezi az őket az ÁVH szellemi utódának tituláló kijelentést Schiffertől. Már csak azért is, mert az LMP volt társelnöke elfeledkezik arról az apróságról, hogy jelenleg nem a DK, hanem a Fidesz van hatalmon. Az ÁVH pedig igencsak hatalmi kezdeményezés volt annak idején. Talán nem is teljesen véletlen, hogy a jelenlegi kormányzat kipirult, illetve olykor vöröslő arccal építi a Nemzeti Besúgás Rendszerét. De Schiffer részéről valószínűleg nem volt benne az alkuban a Fidesz cikizése akkor, amikor az alkotmánybírák megszavazását, a Mandiner szerint, letárgyalta a kormánypárttal. Ugyanakkor, ha a retorikai indulatokon...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem nekik kell szégyenkezniük,,,hanem a választóiknak akiket ezzel a silány előadással át tudtak verni. Mivel ez a sokadik egyértelmű együttszavazásuk (mármint LMP_Fidesz).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Schiffer meg az LMP egy babla párt.
sok duma semmire.
Olyan a karizmájuk mint dobostortában az ütem érzék.
Lesnek mint Tirex a meteorra.
Macskaszem
Schiffer, aki úgy vonult vissza, hogy mégsem, nem más, mint számító gazember, de ezt most jól bebukta.
Béla333
A sok értelmetlen személyeskedő szuttyogást félretéve és szigorúan a tényeket nézve az LMP-nek igaza volt a bíróválasztáskor képviselt véleményében szerintem. Ha azt az egyet megnézzük, hogy 1 hónappal ezelőtt volt a demokrácia szempontjából jobb az alkotmánybíróság helyzete, vagy most a jobb, akkor egyértelműen most jobb, reménykeltőbb a helyzet!

mno.hu/belfold/schiffer-nem-erdekel-a-nepszerusegi-helyzet-1373626
"Az LMP számára már a parlamentbe kerüléskor teljesen egyértelmű volt, hogy fontos döntési helyzetekben soha nem azzal fogunk foglalkozni, hogy a politikai ellenfelek hogyan reagálnak, vagy kivel szavazunk együtt. Mindig azt nézte az LMP 2010 óta, hogy a konkrét kérdésben mi a párt elveiből következő helyes döntés, mi jó az országnak. Most is ez történt. Nagyjából ott van vége egy pártnak, ha attól kezdi függővé tenni a politikáját, hogy külső szereplők, politikai ellenfelek, riválisok mit fognak szólni.
Egy dolog érdekel: meg vagyok arról győződve, hogy a 11 fősre csökkent Alkotmánybíróság pótlása a magyar demokrácia érdekeit szolgálja.
Meg vagyok győződve róla, hogy a négy új alkotmánybíró megválasztása nélkül a következő két évben maradandóan csorbulnának az alapvető szabadságjogok, és maradandóan szűkülne az átláthatóság, ami pedig alapvető fegyver a korrupció¬val szemben. Ez forgott kockán, és ezt a tétet kellett mérlegelnie az LMP-nek."

Aki ezt az LMP lehazaárolózására használja fel, az vagy nem érti a helyzetet, vagy érti, de ezt akkor arra használja ki, hogy az igazán a mi érdekünkért dolgozó pártot leamortizálják!
Ami ha így van, akkor az elég mocskos dolog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.