A Hajdúságban pörgő miniszterelnök megállt egy csárdában és betolt egy tisztességes adag pörköltöt, krumplival és savanyúsággal.

Hál' Istennek nem maradtunk le arról, hogy egy Miniszterelnök, hogyan eszi a pörit, mert a Facebook oldalára posztolta. (Reméljük a végén kenyérrel kitunkolta a szaftot, ahogy azt illik!) De nem lehetünk tejesen elégedettek: jár a fekete pont a #foodporn hashtag hiánya miatt!

Így eszi Orbán Viktor a pörköltet – leleplező fotó!

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
teljesen véletlenszerűen állt meg a két hónappal korábban kiszemelt ételde előtt. A páncélozott harcjárművek is véletlenül voltak ott és a vendégek véletlenül az ÁVH munkatársai voltak. A pörköltet a NÉBIH és az ÁNTSZ 23 szakembere vizsgálta, a szerencsés disznót pedig 10 állati orvos. Mindez 6.000.000 Ft-ba került, plusz a kaja, 875 Ft + Áfa.

Jó étvágyat, derék és hű szolgája a nemzetnek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@Desischado: A sótartó mit keres az asztalon? Hogy van az, hogy a menzákon letiltják a sót az asztalokról, Orbán elé pedig odateszik.
Olyan profi pedig a Fidesz hírhamisításból, erre figyelhettek volna.
Eladott Ország
@Kutyuska: Azért van só az asztalon, mert kettős mérce van, mint Brüsszelben.
qxy
@Kutyuska:Leereszkedik.- Ez azt jelenti Magyarra lefordítva. Ma nem megyünk haza, van egy jó hely ahol bebaszunk, hoznak ribiket, magunk alá szarhatunk és senki nem beszél róla.
Tudod, a politikusok, ha nem politizálnak, akkor nagyokat mondanak, űberelik egymást, hazudnak, kiabálnak káromkodnak. szép lassan le részegednek mint az atom, és észre sem veszik miket űberelnek és mindent kibeszélnek. egy mocskok.Hogy mit szereteem benne amikor ezeket kiszolgáltam? Jó pénz, ( nem kevés) és ha valami gebasz volt valamelyik nyikhajjal, kidobtam az ajtón mint a szaros macskát. Igaz kiabált is meg fenyegetett de mondtam neki hogy,.- De azt is mond el honnan dobtalak ki hülye gyerek.azt most húzzá haza gyorsan mert segítek ha kell.Na ezek most ott verik a nyálukat a parlamentbe és
advocat
Nem vagyok egy Orbán-fan. De. Gondolkodjatok. A pöri nem kifejezetten királyi kaja. Tehát lehetséges úgy is enni, ahogy ezt Viktor teszi. Mert a pörköltszaft, minden háziasszony réme. Ha ingre kerül. És ha kenyeret is eszik hozzá, mely kezében fogja? Hogyan eszik jobb helyeken a rákot? Bizony rendesen beöltözve. Még a királyi házban is. Állítólag. No. Ami kifogásolható az úron, az állandó kézcsókja, ami bizony súlyos... De nem tudja.
Kutyuska
@qxy: Szerintem amikor politizálnak, akkor is nagyokat mondanak és hazudnak, nem csak akkor, amikor éppen leereszkednek a pórnéphez.
SystemError
Én helyébe mostanában nem ennék olyan helyen, ahol tudja a szakács, hogy kinek főz. Remélem jó nagy slejmes csulát kaptál bele népírtó köcsög!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.