- Mr. Trump, fel kellene hívnunk egy bizonyos Mr. Orbánt. - Ma már nem veszünk semmit, Johnny! - Uram, ez a Mr. Orbán azt mondja, hogy ő Magyarország miniszterelnöke. - Akkor sem veszünk semmit. -...- Nem eladni akar uram, hanem gratulálni Önnek a megválasztásához. - Hívd fel Johnny, és közöld vele, hogy ma már nem foglalkozom gratulációkkal. - Nagyon erőszakos ember, azt mondja, hogy mindenképpen akar Önnel beszélni. És hogy a magyarok szabadságszerető nép. Azzal fenyegetőzik, hogy ha nem beszél vele Mr. Trump, akkor majd meglátja, hogy mi történik.

Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
@papa.49: Könnyen elképzelhető, h így, ez történt! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grincss
@papa.49: Könnyen elképzelhető, h így, ez történt! :-)
papa.49
@grincss: Ha végig gondolod mennyit nyom a latba egy nép az óceán túlsó partján Európa közepén, 9.5 milliós létszámmal semmit, a 260 milliós USA. képest, nyilván a fontosabb országok vezetőit hívja fel előbb, nem ezt a kokszos, koszos dádét!!!
grincss
@papa.49: Sztem az sem tisztázott, h ki, kit hívott?
Ha Orbán - mert ez a valószínűbb, akkor Trump simán lerázhatta így, mint az írásban!
papa.49
@grincss: Viszketett a segge már ment volna az USA. ba!!! De ott nem kívánatos a személye, vajon miért is???
Equus
@papa.49: vmikor márciusban lettek 314 millióan az amcsik... A Coca-Cola vezére nyilván fontosabb, mint egy ilyen kis szemétdomb kakasa... és csak egyet mondtam... :)
papa.49
@Equus: Kösz, tudod én nem tartom napra készen ezt az adatot, miért mert itt tökmindegy, hogy pontosan mennyien vannak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.